Locatie Bucurestii Noi     Locatie Unirii     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto sector 4

Era de asteptat ca echipa noastra sa-si doreasca sa ajunga cu folie auto si in sectorul 4, ca rezultat, in anul 2013 am ajuns si in Berceni cu montaj de folie auto, folie auto omologata dar si cu folie auto llumar.

Atelierul nostru din cartierul Berceni este situat la urmatoarea adresa:

Strada Turnul Magurele, Sector 4, Bucuresti ( Aparatorii Patriei-Spiru Haret )

Tel: 0766.610.421

Click Pt. Preturi

Atelierul nostru pentru montaj folie auto din Berceni, este curat, spatios, iar personalul nostru va monta folia auto in maxim 2 ore pe lateralele spate si luneta ale masinii dumneavoastra.

Dupa cum bine se stie, aplicarea de folie auto pe geamurile fata ale autoturismului se poate doar in cazul in care ansamblul folie + geam, nu scade sub transparenta acceptata de lege, si anume de 70% pentru geamurile fata, si de 75 % pentru parbriz.

De asemenea, ne puteti gasi in 5 sectoare din bucuresti cu montajul de folie auto, ceea ce ne propulseaza pe locul numarul 1 in montajul foliei auto din Romania.

Locatiile noastre pentru montajul de folie auto sunt situate in:

Folie auto sector 1 – Bucurestii Noi, Folie auto sector 2 – Soseaua Fundeni, Folie auto sector 3 – Bd. Unirii, Folie auto sector 4 – Berceni, Folie auto sector 6 – Militari

Serviciile pe care noi le oferim in cele 4 sectoare unde ne desfasuram activitatea sunt:

 


 

 

 

 

 

De asemenea, puteti viziona una din galeriile noastre foto, apasand Galerie Foto

In locatia noastra din berceni montam folie auto de calitate, fabricata de singurul lider mondial in fabricarea foliei auto, si anume Llumar. Folia auto llumar se monteaza in Romania inca de la inceputuri, dovedinduse in timp ce-a mai calitativa si mai performanta folie auto.

Datorita adezivului special creat si in continuu imbunatatit, dar si straturilor antizgariere folia auto de la llumar se va incapatana sa ramana lipita de geamurile autovehiculului dumneavoastra an de an, dar si culoarea foliei va ramane ca in prima zi. Foliile auto Llumar nu se vor decolora.

Circula zvonuri cum ca folia auto Llumar ar retine racoarea in autoturism pe timp de vara. Lucru complet adevarat. Pana si folia auto clasica Llumar retine razele ultraviolete, iar cu cat creste clasa foliei auto Llumar, cu atat mai mare va fi racoarea simtita in interiorul autoturismului dumneavoastra.

Atelierul nostru ofera garantie reala pentru montajul foliei auto intre 7 si 12 ani.

Acceseaza pagina CONTACT pentru a vizualiza toate adresele noastre.

 

DU-MA LA LOCATIA DIN BERCENI

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto