Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Incarcare freon auto

Incarcare cu freon auto pentru toate marcile si modelele existente.
 
Incarcare freon auto in Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 171c sector 6, Militari,
 
 
Compania noastra executa revizie pentru instalatiile de climatizare auto, dar numai dupa ce instalatia a trecut prin mai multe proceduri si teste.
 
Aparatul nostru pentru freon auto verifica, testeaza instalatia de climatizare pentru a se asigura ca autoturismul dumneavoastra nu prezinta nici o rasuflare sau scurgere ale agentului termic.
Freonul vechi este inlaturat, iar dupa ce instalatia auto este complet curatata, se trece la pasul urmator. Verificarea etanseitatii conductelor agentului termic.
 
Instalatia de freon auto trebuie incarcara cu cantitatea de agent termic exacta specificata de producatorul automobilului, lucru pe care echipa noastra il stie cu exactitate.
aparat_freon_cu_butelie    Incarcare_freon_auto    lateral_aparat_de_freon_auto    solutii_freon_auto
Incarcarea gresita chiar si cu 20 de grame in plus sau in minus, va duce inevitabil la slaba functionare al compresorului de racire.
 
Instalatia dumneavoastra de climatizare necesita si cantitate exacta de ulei pentru compresor, aspect de care aparatul nostru de ultima generatie se va ocupa in mod automat.
Aparatul nostru profesional efectueaza toate aceste operatii in mai putin de 15 minute, lucru foarte avantajos atat pentru clientii nostrii, dar si pentru compania noastra.
 
Incarcarea cu freon auto trebuie efectuata numai cu un aparat profesional, care efectueaza toate opratiile necesare pentru o revizie corecta a instalatiei de climatizare.
 
Pentru revizia instalatiei de climatizare este necesara programare in prealabil, va asteptam intre orele 9-19.
 
Buna functionare al aerului conditionat ne ajuta in priml rand vara, dar si iarna avem nevoie de freon auto in primul rand pentru dezaburirea geamurilor, iar mai apoi pentru calitatea aerului mult mai ridicata care ne este oferita de aerul conditionat auto.
 
Recomandam pornirea compresorului cel mult o data la doua saptamani chiar si pe timp de iarna, in acest fel prevenim pierderea precoce al freonului auto.
Producatorii de automobile echipate cu sisteme de climatizare recomanda ca revizia aerului conditionat sa fie efectuata o data la maxim 2 ani.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto