Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Montaj folie auto

Montaj folie auto. Ce-a mai mare echipa din Bucuresti monteaza folie auto autorizata Llumar, in Sectorul 6, dar si in Sectorul 2. Montam folie auto in bucuresti inca din anul 2010.

Primul nostru punct de lucru a fost cel din Militari, Bulevardul Iuliu Maniu, dar din cauza profesionalinsmului colegilor nostrii cererea de folie auto a fost atat de mare, incat a fost nevoie sa ne extidem. Si uite asa din octombrie 2014 am ajuns si in Fundeni, Sectorul 2 cu montaj folie auto.

Montajul propriu zis nu este deloc unul usor, fiind nevoie de ani si ani de experienta ca lucrarea de folie auto sa fie una de calitate.

Montajul este realizat in 5 pasi.

Care a fost motivul ce ne-a impins sa luam aceasta decizie? Simplu. Pentru ca orice om, facand doar acelasi lucru mereu, devine cu adevarat cel mai bun. Echipa noastra monteaza folie auto pe operatii, acest lucru reflecatanduse in calitatile lucarilor noastre si in volumul mare de clienti satisfacuti. Avem baieti specializati pe operatii, fiecare este expert pe operatia lui.

Montajul de folie auto este exectutat in 5 pasi, fiecare coleg specializandu-se pe o singura operatie, acest lucru facandu-l cel mai bun din domeniul sau. La noi in atelier, se monteaza folie auto fara a demonta fetele de usi sau scoate vreun geam afarade pe masina.

Pasul 1:

Geamurile autoturismului sunt mai intai curatate, degresate si pregatite pentru aplicarea foliei.

Pasul 2:

Folia auto mai intai este taiata, apoi astezata pe fiecate geam in parte pe exterior, inclusiv folia pe luneta care a fost in prealabil acoperita cu pudra de talc, pentru o mai buna prelucrare. Intre timp, alt coleg al nostru va taia folia de pe geam cu 3 centimetrii mai mare decat suprafata vizibila a geamului, acest lucru facand montajul impecabil, iar riscul de exfoliere fiind in totalitate indepartat.

Pasul 3:

In toata aceasta perioada, unul din colegii nostrii va incalzii folia auto pana in punctul in care aceasta ia forma geamurilor.

Pasul 4:

Apoi, tehnicianul nostru montator va aplica folia pe interiorul geamurilor, acestea fiind in prealabil curatate si degresate. Apa dintre geam si folie va fi indepartata cu ajutorul inor scule.

Pasul 5:

Iar la final, responsabilul cu finisatul lucrarii, va finisa, remedia orice eventuala impuritate si va ferifica toata lucrarea.

In acelasi timp colega noastra va va inmana autorizatia tehnica dar si certificatul de garantie, pe care va fi nevoie sa le tineti in permanenta intre actele masinii, pentru a le putea inmana vreunui eventual control rutier.

Bineinteles, montand folie auto la unul din centrele noastre, sunteti siguri ca nu ve-ti avea vreodata probleme cu politia.

Pretul foliei auto difera in functie de calitatea aleasa, pentru mai multe detalii, apasa PRET FOLIE AUTO.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto