Ce spune legea

Ce spune Registrul Auto Roman despre montajul de folie auto

Bineinteles, dispunem de
aparatura profesionala pentru a masura
transparenta geamurilor dumneavoastra

 

Locatie Bucurestii Noi     Locatie Unirii     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Volkswagen Passat negru cu folie auto llumar Clasic

folie-auto-passat-negru folie-auto-vw-passat-negru Posesorul acestui Passat negru a ales sa monteze folie clasica llumar gama At pe laterale spate si luneta cu o garantie reala de 7 ani si o transparenta de 7%.

Montajul s-a realizat in Militari, sector 6 si a durat aproximativ 45 de minute, iar costul lucrarii a fost de 300 de lei.

Initial clientul a optat pentru o nuanta mai deschisa insa vazand cum arata folia neagra pe masina clientului dinainte, a hotarat ca masina sa fiind neagra ii va sta mult mai bine cu folie neagra, astfel am oferit eleganta maxima masinii si intimitate.

In timpul montajului clientului i s-a explicat de intretinerea foliei pe perioada de uscare si anume sa nu deschida geamurile 4-5 zile sa nu dea drumul la dezaburire si sa nu le stearga pe dinauntru.

Atentie asa cum folia este autorizata de catre Rar si atelierul trebuie sa fie autorizat daca doriti sa va convingeti de autenticitatea noastre apasati pe Autorizatie Atelier.

 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto