Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Audi tt cu folie auto in Berceni

La acest Audi tt, propietarul a ales sa monteze folie auto, gama Comfort pe laterale spate si luneta cu o transparenta de 15% dar si pe fata folie auto cu transparenta de 36% .

Beneficiarul acestul superb audi tt a decis sa efectueze lucrarea in locatia noastra din Berceni, sector 4, strada Mosoaia nr.134.

Folia auto din gama Comfort are protectie dubla solara, insertii de aluminiu pentru o protectie solara ridicata, dar si o garantie reala de 12 ani, iar pe modelele de autoturisme marca Audi foliile arata chiar foarte bine, de asemenea plusul de racoare si intimitate nu este de neglijat.

Clientul nu era sigur de transparenta pe care o doreste, astfel i sau explicat si aratat fiecare model si transparenta in parte. Astfel i-am oferit clientului nostru atat un aspect elegant masinii sale cat si o buna protectie solara. Montajul foliei auto a durat aproximativ o ora.

Pe autoturismele de culoare gri se potrivesc foarte bine foliile de culoare inchisa, dar de asemenea si alte folii de culoare mai deschisa se vor potrivii de minune. Noi montam numai materiale de calitate, stantate si originale cu marca LLumar care beneficiaza de garantie reala de: 7 ani la gama Clasic si respectiv 12 ani la celelalte doua game, Confort si Premium.

audi-tt-cu-folie-auto-pe-spate-Atr-15-si-fata-Atr-36.jpg-2
audi-tt-cu-folie-auto-pe-spate-Atr-15-si-fata-Atr-36

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto