Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Bmw seria 5 cu folie auto in sectorul 2

La acest bmw seria 5 s-a montat folie auto llumar din gama Comfort cu dubla protectie solara si insertii de aluminiu. Montajul foliei auto a durat aproximativ o ora si jumatate, iar garantia de care a beneficiat este de 12 ani.

Prorietarul acestui bmw seria 5 locuieste in Fundeni, de aceea a decis sa se programeze in locatia noastra din sectorul 2. Programarea a avut loc in jurul orei 10, iar clientul a plecat pe deplin multumit.

Lucrarea realizata de echipa din sectorul 2, a cuprins atat montajul pe laterale fata cu o transparenta de 35% cat si pe laterale spate si luneta cu o transparenta de 15%. Folia auto din gama Comfort are o garantie reala de 12 ani. Pretul montajului foliei auto a fost de 550 de lei.

Clientul acestui BMW negru a optat pentru un material cu protectie ridicata solara, avand probleme cu caldura, dar si masina fiind de culoare neagra. De asemenea geamurile fata au fost infoliate cu material cu transparenta de 36 % oferind autoturismului o eleganta aparte.

Masinile negre au un aspect superb daca au geamurile infoliate, de asemena si formele autoturismului BMW seria 5 ajuta ca aspectul per total sa fie unul desavarsit.

 

bmw-atr
bmw-fata-spate

Va asteptam in locatia noastra din Fundeni pentru a beneficia de geamurile fumurii pe care vi le doriti. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0766610421.

Oferim de asemenea servicii de polish faruri dar si folie de faruri cu garantie intre 3 si 5 ani. Suntem prezenti in sectorul 2 din anul 2014 pana in prezent.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto