Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Bmw x1 cu folie auto Premium in Berceni

Propietarul acestui Bmw x1 a ales sa monteze in locatia din Berceni, sector 4, folie auto gama Premium pe laterale spate si luneta cu o transparenta de 5%, iar pe fata gama Premium AIR 80%.  

Folia auto aleasa de catre clientul nostru a oferit masinii o nota de eleganta dar si una dintre cele mai bune protectii solare. Aceasta gama de folie auto protejeaza cu 80% mai mult fata de gama Clasic.

Precizam ca gama Premium are o garantie reala de 12 ani impotriva bulelor, a dezlipirii foliei de pe geam, dar si impotriva decolorarii acesteia.

Fiind un Bmw de culoare neagra, folia din categoria premium va ajuta cu siguratna la mentinerea racorii in interior, pe timpul verii. Avant doua straturi protectoare, un strat de culoare plus un strat de ceramica, materialul din gama premium are cea mai buna protectie solara dintre toate tipurile de folii.

bmw-x1-negru
bmw-x1

Avand programare in jurul orei 1:30 clientul a decis sa nu stea langa masina in timpul lucrarii, margand cu copilul in parc la o plimbare si o inghetata. 

Puteti gasi lamuriri la orice intrebare la numarul de telefon 0766610421 dar si direct in oricare din locatiile noastre, colegii nostrii fiind dornici de comunicare cu oricare din clientii nostrii. Respectandu-ne clientii, ne respectam pe noi.  

Locatia noastra din Berceni se afla pe strada Mosoaia, la numarul 31, pe colt cu strada Turnul Magurele, este suficient de spatioasa pentru a incapea orice autoturism, de aceea promitem ca orice lucrare nu va dura mi mult de 2 ore. 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto