Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Citroen c4 Folie auto Fundeni sector 2

folie-auto-citroen-c4-fundenifolie-auto-citroen-c4-fundeni-2 Citroen c4 , s-a montat folie auto pe laterale spate si luneta , in sediul din soaseaua Fundeni sector 2.

Echipa Detailing Auto Concept din Fundeni a montat folie auto,  la acest autovehicul marca Citoen c4 pe laterale spate si luneta din ce-a mai inchisa transparenta gama at 7 %.

Proprietarul acestei masini a dorit sa monteze ce-a mai inchisa transparenta , din cauza ca transporta aparate de filmat si tot felul de echipamente pentru postul de televiziune pro-tv, afirmand ca ii este teama sa nu aiba surprize si sa ramana fara aparatura care este destul de scumpa.

Costul lucrari de folie auto nu a costat mai mult de 300 lei , garantie 7 ani si autorizata RAR.

Lucrarea in sediul Fundeni nu a durat mai mult de o ora si jumatate pe laterale spate si luneta , montajul foliei auto a fost ireprosabil dupa cum se si poate observa si din imaginile de mai sus .

De asemenea clientul afirmand,  ca in umatoarele zile va mai reveni si cu celelalte masini care se cara echipamente tv , pentru a fi distribuite in siguranta .

Pentru a afla un pret apasa : Pret folie auto 

Vreti sa stiti daca suntem autorizati apasa: Autorizatie tehnica 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto