Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Dacia Logan folie auto LLmuar sector 2

dacia-logan-folie-auto-llumar-sector-2-2 dacia-logan-folie-auto-llumar-sector-2 Dacia Logan , echipa noastra Detailing Auto Concept sector 2 a montat o folie auto llumar  din gama clasica AT 7% pe laterale spate si luneta .

  La acest autovehicul Dacia Logan , echipa Detailing Auto Concept sector 2 ( Fundeni ) a montat o folie auto llumar din gama clasica cu transparenta de 7% pe laterale spate si luneta .

O data clientul ajuns la noi in atelierul din sector 2 ( Fundeni ) a fost preluat de catre personalul nostru , prezentandui toate gamele de folie auto llumar care le detinem pe stoc , dupa aproximativ 10 minute clientu a decis sa opteze catre gama clasica  llumar  AT.

In timp ce se monta folia auto llumar,  intre timp clientul s-a hotarat sa monteze si pe laterale fata o folie foarte deschIsa pentru protectie solara si UV .

Durata lucrari nu a depasit mai mult de o ora , clientul fiind foarte multumit de rezulatele exceptionale ale echipeo Detailing Auto Concpt si foarte uimit cum o folie auto LLumar poate schimba aspectul orcarui autovehicul , spunand ca este foarte multumit de alegerea facuta si ca va reveni si cu a doua masina .

Daca doriti o calitate mai superioara apasa : Calitati folie auto 

Pentru informatii pret apasa: Pret folie auto 

Care sunt  operatiile la un montaj de folie apasa: Montaj folie auto

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto