Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Dacia Logan folie auto LLumar Fundeni

folie-auto-sector-2-fundeni folie-auto-sector-2-fundeni-2 Pe acest autovehicul, Dacia Logan s-a montat folie auto din gama clasica LLumar AT, cu o transparenta de 7% pe laterale spate si luneta .

Clientul acest-ui autovehicul Dacia Logan a optat catere o folie auto din gama clasica llumar cu o transparenta de 7%.

Aceasta alegere din gama at 7%  a fost aleasa de catre cilentul nostru , pentru ai oferi intimitate in interiorul masini si pentru un design  deosebit si dorind sai faca un upgrade cu  folie auto LLumar omologata.

Lucrarea a fost executata de echipa noastra din sectorul 2, pe laterale spate si luneta . Durata montajului a fost de o ora , in tot acest timp clientul a fost plceat sa i-a o masa in oras alaturi de familie.

O data montata o folie auto llumar pe autovehiculul dumneavoastra veti fi bucuros sa beneficiati de foarte multe avantaje .

Cum ar fi : Protectie solara , intimitate in interiorul masini , AC-ul masini va face fata pe o treapta inferioara ca de obicei , in caz de accident geamul va ramane in pozitie initiala,  evitand ca cioburile sa intre peste dumneavoastra in masina.

Pentru detalii pret apsa: Pret folie 

Pentru cerinte informatii apasa: Folii auto 

Nu ezita sa ne contactezi apasa: Contact

 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto