Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Detailing Auto Interior

Curatare tapiterie auto in detaliu in Militari, Sector 6, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 171 c

Pentru detailing auto interior folosim doar aspirator profesional cu injectie extractie cat si solutii de curatare profesionale care vor scoate si cele mai adanci pete.

Efectuam operatia de curatare tapiterie auto in detaliu incepand cu adunarea tuturor obiectelor din masina inclusiv in torpedo, portbagaj dar si la roata de rezerva.

Dupa care se scot presurile si si se aspira in cel mai mic detaliu toata mocheta, tapiteria, scaunele, banchetele, fetele de usi ( doar pe portiunile de textil ) cat si portbabajul. Prima aspirare se executa pe uscat pentru a indeparta gunoaiele cat si praful din autoturism.

Pasul urmator consta in folosirea aspiratotului cu injectie extractie pentru spalarea efectiva a tapiteriei, mochetei si a tuturor elementelor din textil. Unde va fi nevoie, de exemplu pete persistente sau unde injectia-extractia nu da randamentul necesar, folosim perii speciale pentru a indeparta si ce-a mai persistenta murdarie.

Se vor curata in continuare cu solutii speciale plafonul, stalpii si centurile cat si fetele de usi. Plafonul necesita atentie sporita si experienta indelungata pentru a fi curatat. Acesta din urma fiind foarte sensibil, se poate dezlipii foarte usor.

Tetierele si cotierele de asemenea beneficiaza de atentie separata deoarece sunt cutarate in detaliu fiecare in parte.

Plansa de bord va fi si ea curatata in cel mai mic detaliu folosind solutii speciale, periute de detailing dedicate plansei de bord dar si lavete microfibra de ce-a mai buna calitate.

Toate plasticele si chederele de asemenea sunt curatate si degresate, dupa care se va aplica dressing special pentru a reamprospata culorile. ( nu folosim solutii pe baza de siliconi ) dupa care se curata geamurile.

Ceea ce am prezentat mai sus este valabil pentru materialele de stofa, mocheta sau textil.

Pentru tapiteria de piele se folosesc solutii speciale de curatare dar si de hidratare, lucru foarte important.

Preturi:

Detailing interior complet: 500 Ron

Detailing scaune plus bancheta 200 ron ( injectie-extractie plus perii speciale )

Detailing mochete plus presuri 200 ron ( injectie-extractie plus perii speciale )

Pentru orice detaliu nu ezitati sa ne contactati la numarul 0766610421

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto