Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Detailing Auto Interior

Curatare tapiterie auto in detaliu in Militari, Sector 6, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 171 c

Pentru detailing auto interior folosim doar aspirator profesional cu injectie extractie cat si solutii de curatare profesionale care vor scoate si cele mai adanci pete.

Efectuam operatia de curatare tapiterie auto in detaliu incepand cu adunarea tuturor obiectelor din masina inclusiv in torpedo, portbagaj dar si la roata de rezerva.

Dupa care se scot presurile si si se aspira in cel mai mic detaliu toata mocheta, tapiteria, scaunele, banchetele, fetele de usi ( doar pe portiunile de textil ) cat si portbabajul. Prima aspirare se executa pe uscat pentru a indeparta gunoaiele cat si praful din autoturism.

Pasul urmator consta in folosirea aspiratotului cu injectie extractie pentru spalarea efectiva a tapiteriei, mochetei si a tuturor elementelor din textil. Unde va fi nevoie, de exemplu pete persistente sau unde injectia-extractia nu da randamentul necesar, folosim perii speciale pentru a indeparta si ce-a mai persistenta murdarie.

Se vor curata in continuare cu solutii speciale plafonul, stalpii si centurile cat si fetele de usi. Plafonul necesita atentie sporita si experienta indelungata pentru a fi curatat. Acesta din urma fiind foarte sensibil, se poate dezlipii foarte usor.

Tetierele si cotierele de asemenea beneficiaza de atentie separata deoarece sunt cutarate in detaliu fiecare in parte.

Plansa de bord va fi si ea curatata in cel mai mic detaliu folosind solutii speciale, periute de detailing dedicate plansei de bord dar si lavete microfibra de ce-a mai buna calitate.

Toate plasticele si chederele de asemenea sunt curatate si degresate, dupa care se va aplica dressing special pentru a reamprospata culorile. ( nu folosim solutii pe baza de siliconi ) dupa care se curata geamurile.

Ceea ce am prezentat mai sus este valabil pentru materialele de stofa, mocheta sau textil.

Pentru tapiteria de piele se folosesc solutii speciale de curatare dar si de hidratare, lucru foarte important.

Preturi:

Detailing interior complet: 500 Ron

Detailing scaune plus bancheta 200 ron ( injectie-extractie plus perii speciale )

Detailing mochete plus presuri 200 ron ( injectie-extractie plus perii speciale )

Pentru orice detaliu nu ezitati sa ne contactati la numarul 0766610421

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto