Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Dovedim calitatea foliei auto

Mai jos, o sa incercam sa va dovedim de ce o folie auto costa 300 ron laterale spate si luneta, si de ce tot o folie auto poate costa mai mult de atat, tot in cazul lateralelor spate si luneta.

aparat_masura_proprietati_folie_auto
         Aparatul din imagine ne demonstreaza cat la suta din razele solare mai trec prin folia auto:

Razele UV, Vizibilitatea si Caldura infrarosie ( aceasta din urma face sa arda la propriu interiorul autoturismului)

 

proprietati_folie_auto_standard

Folie auto standard ( garantie 7 ani )

In cazul foliei auto standard, razele uv mai trec: 0%, vizibilitatea este: 8%, Infrared (caldura care mai trece prin folie) este: 88%

 

 

proprietati_folie_auto_premium

Folie auto premium ( garantie 12 ani )

Dupa cum se observa din imagine, razele uv mai trec 0%, vizibilitatea este de 4%, caldura infrarosie este insa de numai 44% ( protectia solara este dubla fata de folia auto standard )

                                                                 
proprietati_folie_auto_standard_deschisa proprietati_folie_auto_standard_deschisa
                                                              Folii Laterale Fata

                                                     ( calitati standard si premium )

Ca si in cazul foliei auto pentru laterale spate si luneta, foliile pentru aplicare pe geamurile fata sunt disponibile in doua variante, standard si premium.

Ca si in cazul altor produse si servicii, si gigantul LLumar vine in intampinarea clientilor nostrii cu o gama variata de modele, cu protectii solare difetite dar si cu garantii diferite, de la 5 la 12 ani. Categoriile de folie auto cu care firma noastra lucreaza sunt urmatoarele: LLumar Clasic, Confort si Premium.

Detinem 5 puncte de lucru in 5 sectoare din Bucuresti, cu promisiunea de a ajunge cat mai curand si mai aproape de dumneavoastra.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto