Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folii auto

Promotie de sarbatori la toate gamele de foliilor auto Llumar  

Click pt detalii – Pret Redus Folie Auto

 La ora actuala, suntem mandrii sa afirmam ca suntem cea mai profesionista si mai numeroasa echipa de montatori calificati folie autoinscriptionari auto dar si personalizari auto din Romania, prezenti in 5 sectoare din Bucuresti.

Va asteptam cu aplicarea de folie auto, inscriptionari auto, dar si cu celelalte servicii ale noastre, polish faruri, folie faruri plus operatia de incarcare freon auto in urmatoarele locatii din Bucuresti, si anume in sector 1, in sector 2, sector 3, sector 4 dar si sector 6.

Montaj folie auto omologata

Va oferim servicii profesionale de montare folie auto autorizata RAR. Aplicarea de folie auto dureaza in jur de 1-2 ore,  in functie de masina. Pe LUNETA montam folia dintr-o singura bucata.
Preturi foarte avantajoase!
Garantie reala de 7 – 12 ani!
Folia auto cu protectie solara ajuta la protejarea interiorului masinii dvs., a tapiteriei, covoarelor, accesoriilor acesteia de razele UV (care contribuie la decolorare), mentinand aspectul placut al masinii mai mult timp. Prin aplicarea de folie auto interiorul autoturismului devine mai racoroas si mai confortabil, reducâdu-se timpul de utilizare al aparatului de climatizare.
Mai multe detalii despre folie auto omologata autorizata RAR gasiti aici.
 
Contact: 0766610421
 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto