Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto 3M

Legile s-au schimbat!!! Conform legi 9020/11.09.2010 nu doar folia trebuie a fi autorizata sau omologata, ci si service-ul montator este obligat a fi agreat ( autorizat ) de catre RAR.

 

folie_auto_solara   folie_auto_3m_color_stable   proprietati_folie_auto   folie_auto_3m

Atelierul nostru detine atat Autorizatie Tehnica emisa de catre RAR pentru montaj folie auto, cat si un aparat profesional ce va poate demonstra cu exactitate calitatea si proprietatile fiecarei folii in parte: ( transpatenta, filtru UV, caldura radiata, etc ) Llumar, 3M, Suntek. Cu cat folia este mai de calitate, cu atat mai multa racoare va fi in masina. Preturile difera in functie de calitatea aleasa.

Foliile 3M sunt disponibile in 4 variante, cu grad de transmitere a luminii de 5%, 20%, 35% si 50% ce se pot aplica doar pe geamurile laterale spate si luneta.
Foliile 3M color sunt colorate in masa cu nanoparticule de carbon ceea ce garanteaza ca nu isi vor schimba niciodata culoarea, oferind si un plus de performanta din punct de vadere al respingerii caldurii.
Folie Auto 3M
Montam folie auto omologata RAR marca 3M.

AVANTAJE:
Nu se demonteaza nimic de pe masina.
 Nu trebuie mers la RAR pentru omologare.
 Foliile noastre sunt 100% legale, omologate si autorizate de R.A.R.
 Experienta bogata de peste 7 ani in montaj.

Foliile 3M sunt produse in SUA si beneficiaza de o garantie de 10 ani.
Daca folia se decoloreaza sau apar bule de aer in perioada de garantie ti-o inlocuim gratuit.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto