Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto 3M

Legile s-au schimbat!!! Conform legi 9020/11.09.2010 nu doar folia trebuie a fi autorizata sau omologata, ci si service-ul montator este obligat a fi agreat ( autorizat ) de catre RAR.

 

folie_auto_solara   folie_auto_3m_color_stable   proprietati_folie_auto   folie_auto_3m

Atelierul nostru detine atat Autorizatie Tehnica emisa de catre RAR pentru montaj folie auto, cat si un aparat profesional ce va poate demonstra cu exactitate calitatea si proprietatile fiecarei folii in parte: ( transpatenta, filtru UV, caldura radiata, etc ) Llumar, 3M, Suntek. Cu cat folia este mai de calitate, cu atat mai multa racoare va fi in masina. Preturile difera in functie de calitatea aleasa.

Foliile 3M sunt disponibile in 4 variante, cu grad de transmitere a luminii de 5%, 20%, 35% si 50% ce se pot aplica doar pe geamurile laterale spate si luneta.
Foliile 3M color sunt colorate in masa cu nanoparticule de carbon ceea ce garanteaza ca nu isi vor schimba niciodata culoarea, oferind si un plus de performanta din punct de vadere al respingerii caldurii.
Folie Auto 3M
Montam folie auto omologata RAR marca 3M.

AVANTAJE:
Nu se demonteaza nimic de pe masina.
 Nu trebuie mers la RAR pentru omologare.
 Foliile noastre sunt 100% legale, omologate si autorizate de R.A.R.
 Experienta bogata de peste 7 ani in montaj.

Foliile 3M sunt produse in SUA si beneficiaza de o garantie de 10 ani.
Daca folia se decoloreaza sau apar bule de aer in perioada de garantie ti-o inlocuim gratuit.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto