Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Alfa Romeo

Pe Alfa Romeo din inagini sa aplicat folie auto, clientul alegand folia auto llumar, din categoria AT si anume gama clasic, neavand nevoie de o protectie solara deosebita, dorind folia pentru desing-ul autoturismului.

Aceasta folie auto beneficiaza de o garantie reala de 7 ani, impotriva zgarieturilor, decolorarii dar si a dezlipirii de pe geamuri dar cu siguranta, datorita montajului profesional aceasta va rezista mult mai mult decat perioada garantiei.

Pretul total pentru montajul de folie auto a fost de 400 ron, Tva si manopera incluse laterale fata plus laterale spate.

In prima faza destul de indecis in privinta transparentei, cu ajutorul colegilor nostrii clientul a luat cea mai buna decizie in legatula cu montajul de folie LLumar. De asemenea, culoarea neagra a acestui superb Alfa Romeo ii ofera un aspect deosebit de placut. 

Locatia noastra din sectorul 6 se afla in Militari, in Bulevardul Iuliu Maniu, numarul 171 c peste drum de benzinaria OMW. 

Alfa_Romeo147_laterale_small

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu in legatura cu folie auto, polish faruri dar si folie de faruri, la numarul de telefon 0766610421 atat pentru locatia noastra din Militari, cat si pentru celelalte locatii ale noastre, aflate in sectoarele 1,2,3,4 si 6 din Bucuresti.

Colegii nostrii sunt la fel de buni, fiecare dintre el avand o experienta de peste 7 ani, ceea ce ne propulseaza pe primul loc din romania in serviciile pe care le practicam.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto