Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Audi a4 in Berceni

Propietarul acestui Audi A4 negru a ales sa monteze Folie auto Llumar gama Clasic pe fata 50% si pe laterale spate si luneta o transparenta de 36%. Folia auto din gama Clasic are o garantie reala de 7 ani. Lucrarea a fost realizata in locatia din Berceni, strada Mosoaia, nr. 31, sector 4.

Folia auto LLumar din gama clasic are o protectie solara mica, ea fiind mai mult pentru schimbarea aspectului autoturismului. Celelante modele, respectiv Confort si Premium ofera autoturismului pe langa eleganta unor geamuri negre, o protectie solara mult mai ridicata dar si o garantie de pana la 12 ani, ceea ce garanteaza ca materialul pe care noi il folosim este unul de lunga durata, nu sa va decolora, nu se va exfolia si nu se va decolora.

Alegerea facuta de client a rezultat un final de o eleganta aparte, folia de 36% pe spate nu este inchisa, ceea ce multora dintre clientii nostrii li se pare de preferat. Client de asemenea fidel, a beneficiat de o reducere substantiala de 10%, in trecut clientul a mai afectuat in cadrul firmei noastre si alte servicii precum polish faruri, si freon auto.
folie-autoAudi-a4-fata50at-sp-36at

folie-auto-Audi-a4-fata50at-sp-36at

Montam doar materiale originale si de calitate, suntem aplicatori premium LLumar, de acceea aveti certitudinea ca nu o sa intampinati probleme cu nici unul din serviciile pe care noi le practicam. Ne puteti gasi in Sector 4 Berceni, Sector 2 Fundeni, Sector 3 Calea Calarasi, Sector 6 Militari, Sector 1 Calea Grivitei sau la numarul de telefon 0766610421.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto