Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Audi A4

Audi a4 cu folie auto montata pe geamurile acestui Audi A 4 a fost din gama AT, beneficiind de o garantie reala de 7 ani.

Clientul nostu fidel a optat pentru o culoare inchisa a foliei auto cu transparenta de 05%, alegand ca montajul foliei sa fie efectuat doar pe geamurile laterale spate si luneta, geamurile din fata avand deja o tenta eleganta din fabrica.

Autoturismele Audi A 4 sunt recunoscute pentru durabilitate sportivitate si rezistenta. Dupa infolierea geamurilor aspectul autoturismului a fost complet schimbat in bine culoarea neagra a masinii plus geamurile negre se potrivesc perfect.

Duarata montajului a fost de circa o ora si jumatate, clientul fiind multumit de alegerea facuta. ( Clientul cu acest audi este la a 4 masina infoliata in cadrul companiei noastre, noi fiind pe piata din anul 2010, suntem cea mai longeviva echipa de montaj folie auto LLumar din Bucuresti.

Alfa_Romeo147_laterale_small

audi_a4_spate_7_folie_auto_omologata.jpg

Montajul de folie auto din imaginile de mai sus a fost efectuat in locatia noastra din Militari, bulevardul Iuliu Maniu, Sector 6, Bucuresti. De asemenea suntem prezenti cu montajul de folii LLumar si in urmatoarele zone: Fundeni, Berceni, Calea Calarasi, Calea Grivitei. Suntem pe primul loc in Romania cu serviciile pe care le practicam.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto