Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Audi A6

Folie auto llumar montata impecabil de catre colegii nostrii pe acest superb audi a6.

Am aplicat aceasta folie auto in locatia noastra din sector 6 Militari, fara a demonta bineinteles fetele de usi. Echipa noastra este specializata in montajul foliei direct la pozitie, ceea ce elimina orice risc de a se rupe sau a se defecta vreuna din piesele autoturismului. Grantia fiind la fel ca si in cazul montajului cu desfacerea geamurilor de pe masina, nu se pune problema cum ca nu ar fi la fel de calitativ montajul fara a demonta usile si geamurile.

Durata montajului de folie auto a fost de circa o ora si jumatate, iar garantia acestui serviciu este de 12 ani, folia aleasa de client face parte din gama Premium, care beneficiaza de cea mai mare protectie solara pe care o poate oferi LLumarul dar si oricare alt producator in domeniu. Fata de celelalte categorii, gama premium este compusa din mai multe straturi protectoare cea ce face ca si rezistenta in timp sa fie una de lunga durata, rezistant de cele mai multe ori mai mult decat perioada acoperita de garantie.

audi_a6_7_laterale

audi_a6_7__spate

In prezent suntem activi cu folie auto, polish faruri dar si folie faruri in Militari, dar si in alte 4 zone din Bucuresti, dupa cum urmeaza: Zona Fundeni, sector 2, zona sector 3, Calea Calarasi,  sector 4 Bercceni, sector 1, Calea Grivitei. Indiferent de modelul de autoturism de care dispuneti, nu veti fi dezamagit de alegerea facuta, fiind cei mai vechi de pe piata.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto