Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Audi Q7

Un audi q7 negru superb, pe care sa aplicat folie auto llumar gama atr cu garantie 7 ani in locatia noastra din Militari sector 6.

Bineinteles, folia pe luneta a fost aplicata dintr-o singura bucata, inca din 2010, montajului durand mai putin de doua ore. Acest Audi fiind SUV, clientul a ales sa-i infrumuseteze geamurile infoliind-ule, fiinf complet multumit de alegerea facuta impreuna cu colegii nostrii. La inceput nefiind foarte sigur ce gama si transparenta sa aleaga pana la final totul a decurs exceptional.

Clientul a optat pentru folia auto marca llumar, cu 7 % transparenta. Materialul ales a fost din gama Confort, dorind pe langa un aspect placut si o protectie solara ridicata, aceasta din urma oferind acest lucru fara nici un fel de problema 

La sfarsitul lucrarii, clientul a plecat foarte multumit, recomand serviciile noastre cunostintelor si prietenilor, afacerea noastra bazanduse foarte mult pe acest lucru.

Audi Q7

Audi_q7

Se stie ca folia auto arata foarte bine pe orice autoturism, dar pe un Audi Q7 aspectul chiar este unul desavarsit, masina din imagine fiind de culoare neagra. De asemenea, formele volptoase ale SUV fac ca masina sa arate impecabil. Venind din partea unor prieteni care au apelat la serviciile noastre in trecut, clientul de fata a facut programare in prealabil pentru a se asigura ca va gasi un loc la orele preferate. 

Autoturismul Q7 de mai sus a fost efectuata in Militari dar de asemenea montam folie auto in Fundeni, Calea Calarasi, Calea Grivitei si Berceni.

Telefon 0766610421 email contact@folieautollumar.ro

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto