Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Audi rs Fundeni

Propietarul acestui frumos Audi rs a ales sa monteze in locatia din Sos Fundeni, sector 2, colt cu strada Doinei folie auto Llumar din gama Confort pe laterale spate si luneta, cu o transparenta de 5% si garantie 12 ani. Folia auto montata ofera o protectie dubla solara avand un strat de aluminiu si aducand in acelasi timp un maxim de eleganta masinii. Montajul a durat aproximativ o ora si jumatate, iar clientul a fost foarte multumit de alegerea facuta. Precizam ca in locatia noastra din Fundeni se monteaza numai folie auto originala marca Llumar.

Acest audi Fiind de culoare rosie, folia pe geamuri ii schimba foarte mult aspectul, la finalul executiei efectul este de cele mai multe ori spectaculos, atat pentru clienti cat si pentru noi. Ne place sa multumim clientii si ne straduim sin rasputeri sa multumim pe toata lumea, indiferent de ce model de autoturism dispune. Foliile auto pe care noi le montam sunt din gamele Confort, Clasic si Premium de la LLumar. Nu montam alte folii decat cele originale si stantate cu sigla producatorului.

Varianta clasic are garantie 7 ani si protectie mica solara, gama conford beneficiaza de garantie 12 ani, protectia solara fiind dubla din cauza stratului de aliminiu, iar cea din urma, gama premium beneficiaza de cea mai buna protectie solate pe care o folie auto o poate oferi, toate acestea datorita stratului de ceramica cu care aceasta vine din fabrica.
folie-auto-audi-rs-atr-5-2
folie-auto-audi-rs-atr-5

Montam folie auto LLumar in Fundeni ca in cazul de fata, dar si in Militari, bulevardul Iuliu Maniu, de asemenea ne gasiti si in sector 1, pe Calea Grivitei, Sector 3, si sectorul 4 din Bucuresti. Suntem bucurosi sa raspundem si la numarul de telefon 076610421. Colegii nostrii au experienta indelungata si au infoliat geamurile autoturismelor de la toti producatorii auto. Suntem cea mai mare si mai longeviva echipa de montaj folii din Romania, datorita colegilor nostri, dar si a clientilor multumiti care ne trec pragul in fiecare zi.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto