Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Bmw 320

Un superb Bmw 320 usor modificat, la care a fost aplicata Folie auto Llumar

Gama foliei auto a fost ATR cu garantie 12 ani, avand o transparenta de 7 % si cu siguranta beneficiaza de protectie dubla fata de varianta AT si jumatate fata de gama LATI. Echipa noastra monteaza toate categoriile de la LLumar, pe autoturisme BMW dar si pe oricare alta marca de autovehicul din Bucuresti.

S-a lucrat cu binedispunere ca la orice lucrare a noastra in jur de o ora la aplicarea acestei folii auto. Clientul a decis sa infolieze in Militari si geamurile fata ale autoturismului, in acest fel asigurand in autovehicul un plis considerabil de protectie solara.

Foliile auto se monteaza pe modelele BMW foarte usor, fiind bine construite nu intampinam nici un fel de dificultate la geamuri si chedere in timpul procesului de montaj. 

bmw_325_At_17
325_laterale_17

Colegii nostrii au montat folie auto pe toate modelele BMW. Experienta noastra face ca montajul pe care noi il efectuam sa fie unul fara defect, efectuat in cel mai scurt timp posibil. Lucram doar pe baza de programare, in acest fel evitam situatiile de aglomeratie ca toate lucrarile noastre sa fie unele fara intarziere. In acest fel ne respectam programarile iar clientii nostrii ajung intotdeauna la timp pentru asi onora planurile. Va asteptam cu raspunsuri la orice intrebare la numarul de telefon 0766610421, dar si la email contact@folieautollumar.ro

Montam folie auto in Militari, Fundeni, Berceni, Grivita, Calaea Calarasi, dar efectuam si operatiile de polish faruri si foie faruri transparenta pentru ca farurile sa straluceasca cum o faceau o data.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto