Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto Bmw seria 5

Bmw seria 5 cu folie auto Llumar gama ATR.

La acest seria 5 s-a lucrat cu una dintre cele mai bune game de folii llumar varianta Premium. Bmw seria 5 din imagine, datorita culorii negre, se potriveste de minune cu nuanta fumurie a geamurilor negre. Nu in ultimul rand, varianta Premium de la LLumar vine cu o garantie de 12 ani, dar si cu cea mai buna protectie solara existenta pe piata. Transparenta aleasa de clientul nostru fidel a fost de 5%, dorind in acest fel sa suplimenteze intimitatea din masina. Beneficiarul de fata fiind foarte bucuros ca in acest fel, de acum oricand poate lasa pe bancheta din spate un laptop, o sacosa, etc, acestea din urma nefiind vizibile in nici un fel pentru un eventual hot.

Chiar daca in atelierul nostru din Militari Sector 6 se aflau mai multe masini, colegii nostrii care sunt ce-i mai profesionisti, au reusit sa termine lucrarea in cel mai scurt timp posibil, dar fara a face rabat de la calitatea care ne caracterizeaza. In medie un montaj de folie auto dureaza pana la 1:30 ore, si putem lucra la mai multe masini in acelasi timp. 

bmw_seria_5_7

bmw_seria_5_spate

Montam folie auto Militari dar si Fundeni, Berceni, Calea Grivitei si Calea Calarasi, doar materiale de calitate si originale, inseriate si stantate. Fiecare dintre ele vin in 4 transparente, si anume 05,15,35 si 50 %. Folia clasica are protectie solara 10 %, siar garantia este de 7 ani. Cealalta varianta este cea Confort, cu 45% protectie solara si 12 ani garantie. Iar cea din urma este gama premium, cu cea mai ridicata protectie solara, si anume 90 %, de asemenea cu garantie 12 ani. Numarul nostru de telefon este 0766610421 iar emailul contact@folieautollumar.ro 

Montam LLumar pe autoturisme BMW, Audi, Dacia, Ford, Reno, Alfa Romeo, Mercedes, Wolkswagen, Opel, Sckoda.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto