Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Fundeni

folie-auto-fundeni-2 folie-auto-fundeni  Pe acest Volkswagen Passat s-a montat o folie auto llumar din gama clasica 7% at,  pentru un design si pentru ai oferi clientului intimitate in interiorul autovehiculului.

  Montajul de folie auto s-a efectuat in sediul nostru din soseaua Fundeni sector 2, pe laterale spate si luneta, lucrarea nu a durat mai mult de o ora si jumatate, in tot acest interval de timp am purtat un dialog cu clientul nostu intrebandul dc a ales folia auto llumar , raspunsul a fost ca a mai montat folie auto llumar pe o alta masina, tot la noi in sediul din Fundeni in urma cu cati-va ani si a fost foarte multumit si de folie si de montajul nostru .

Principalul scop al montajului de folie auto pe acest autovehicul,  a fost din cauza jobului clientului nostru lucrand in costructii avand o aparatura foarte scumpa in masina dorind sa nu se mai vada in interior .

Clientul nostru a plecat din sediul nostru cu problema rezovata si cu un desig foarte placut ochului dupa cum se poate observa din cauza contrastului argintiu cu negru .

Un client foarte multumit de serviicile noastre , multumindune pentru lucrarea efectuata si pentru profesionalizmul echipei noastre spunand ca ne va recomanda la foarte multi prieteni si ca va mai reveni si cu alte masini .

Driti sa vorbiti cu noi pe forum apasa : Forum

Pentru detalii pret apasa : Pret folie auto 

Doriti sa ne contactati? apasa : contact

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto