Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto Jilava

Montajul foliei auto dureaza aproximativ o ora si jumatate si se face fara demonatarea fetelor de usi sau a geamurilor. Detinem personal autorizat de R.A.R.

Cu o experinta de peste 10 ani pe piata echipele noastre va ofera consilierea de care aveti nevoie si va vine in ajutor pentru montajul foliei auto.

Cu o garantie cuprinsa intre 7 si 12 ani folia auto Llumar este la ora actuala cea mai buna folie de pe piata.

Pe langa folie auto oferim si servicii de calitate pentru montaj polish faruri auto,folie de protectie, freon, inscriptionari auto si inscriptionari oglinzi.

Tot ce trebuie sa faci este sa suni la 0766610421 si sa faci o programare noi iti putem rezolva problemele legate de estetica masinii

Llumar ofera o gama larga de folii auto atat pentru design dar si cu cele mai bune protectii impotriva caldurii.

Realizarea montajului se face in atelierele noastre autorizate R.A.R cel mai apropiat de dvs fiind cel din Aparatorii Patriei.

Lucrarile se efectueaza doar cu o programare in prealabil pentru a acorda timp deosebit masinii dvs si pentru a nu fi nevoit sa asteptati mai mult decat este necesar.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto