Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto la un Volkswagen touareg Negru in Berceni

folie-auto-touareg-at folie-auto-touareg Acestui superb Volkswagen i s-a aplicat o folie auto llumar gama clasic pe laterale spate si luneta cu o garantie reala de 7 ani.

Montajul s-a realizat in aproximativ o ora si a fost realizat de echipa Detailing Auto Concept Berceni, iar pretul a fost 400 de lei.

Clientul a ales o transparenta de 7% pentru a oferii masinii sale eleganta si intimitate.

Multumit de alegerea facuta clientul nostru a promis ca va veni si cu urmatoare masina pe care si-o cumpara. In timpul montajului clientului i s-a explicat de ce trebuie sa montam acele timbre pe geam si ce are de facut in zilele in care folia este sensibila.

Nu sunteti singuri ca atelierul pe care l-ati ales este autorizat? aici aveti dovada ca atelierul nostru ca si folia pe care o montam sunt autorizate de RAR: Autorizatie RAR

Vrei sa afli cum poate fi folia originala si care este cea mai potrivita folie pentru tine click Verifica si Testeaza folia.

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto