Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto LLumar

LLumar este singurul producator in domeniu care efectueaza toate operatiunile tehnologice de fabricare a foliei auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor.

Montarea de folie auto antiefractie si geamuri fumurii legale pe care le poti obtine la firma noastra se efectueaza in conformitate cu standardele cerute de catre CPFilms Inc.

Noi aplicam folie auto autorizata si montam aceasta folie in conformitate cu legea. Montam folie auto LLumar care in prealabil a fost omologata de Registrul Auto Roman (R.A.R.)
Prin parteneriatul nostru in procurarea de folie auto omologate de la LLumar oferim un standard de calitate ridicat. Montarea de folie auto antiefractie ofera un grad foarte inalt de protectie a masinii dar si lucrurilor care au fost uitate peste noapte in masini.
Foliile auto LLumar sporesc nivelul de intimitate.
Nu influenteaza iluminarea incaperii din cauza proprietatilor tehnice ale foliei auto, dar va apara de privirile indiscrete.
Foliile mate pentru geamuri, folii decorative pentru geamuri sau folii care nu sunt transparente, produse de compania CPFilms, se potrivesc foarte bine si pentru a fi aplicate pe geamurile pasajelor dintre blocuri (vile, cladiri, cabane, hoteluri), dar pot fi de asemenea folosite si in calitate de suprafete decorative (folii decorative) pentru peretii interiori. Geamurile fumurii dau un aspect placut apartamentului dvs.

De ce ti-ai pune folii Llumar?

Foarte simplu: datorita durabilitatii, calitatii si straturilor de protectie care previn sifonarea de folie pentru geamuri si care nu necesita nici un fel de cheltuieli suplimentare pentru intretinerea de
folie auto.

 

IMPORTANT: Dupa ce se monteaza geamuri fumurii legale nu trebuie sa mergeti la RAR. Folia este autorizata (legala) din momentul in care primiti certificatul de omologare si garantie de la service-ul nostru (imediat dupa ce sa montat folia si sa prezentat lucrarea clientului).


Conducerea autoturismelor în bătaia soarelui duce la oboseală, scăderea concentrării, precum şi la obosirea ochilor. Foliile  filtrează căldura şi razele solare orbitoare, dar în acelaşi timp asigură o vedere mai buna şi mai confortabilă. Prin aplicarea foliilor auto  interiorul autoturismelor devine mai răcoros şi mai confortabil.
Bunurile uitate în autoturism sau chiar jafurile săvârşite asupra autoturismelor cauzează probleme evidente. Cu cât hoţului ia mai mult timp pătrunderea în autoturism, cu atât acesta devine o ţintă mai puţin atrăgătoare. Studiile dovedesc că hoţii renunta dacă consideră că este necesar prea mult timp pentru a comite furtul.

 

Avantajele folosirii foliilor LLumar:

ai garantia reala intre 5 si 7 ani, folia nu face bule, nu se exfoliaza, nu-si schimba culoarea; consultanta si servicii de montaj
retin 99,9% razele ultraviolete impiedicand decolorarea interiorului, dand un aspect placut exteriorului
creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de combustibil
nici un sistem de umbrire (perdelute) nu ne protejeaza de efectele solare precum foliile, asigurand totodata o buna vizibilitate in exterioar
vara reduc căldura din interior cu până la 43% si reflecta pana la 80% din radiatia solara
reduc stralucirea solara orbitoare si caldura sufocanta, interiorul devenind mai confortabil
geamul ramane impenetrabil, chiar si dupa ce este spart si scade riscul intrarii prin efractie sau ranilor cauzate de spargerea geamului
sunt dotate cu cel mai puternic şi durabil strat de anti-zgâriere din industrie, pentru o curăţare obişnuită a geamului fără deteriorarea foliei.
 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto