Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto LLumar

LLumar este singurul producator in domeniu care efectueaza toate operatiunile tehnologice de fabricare a foliei auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor.

Montarea de folie auto antiefractie si geamuri fumurii legale pe care le poti obtine la firma noastra se efectueaza in conformitate cu standardele cerute de catre CPFilms Inc.

Noi aplicam folie auto autorizata si montam aceasta folie in conformitate cu legea. Montam folie auto LLumar care in prealabil a fost omologata de Registrul Auto Roman (R.A.R.)
Prin parteneriatul nostru in procurarea de folie auto omologate de la LLumar oferim un standard de calitate ridicat. Montarea de folie auto antiefractie ofera un grad foarte inalt de protectie a masinii dar si lucrurilor care au fost uitate peste noapte in masini.
Foliile auto LLumar sporesc nivelul de intimitate.
Nu influenteaza iluminarea incaperii din cauza proprietatilor tehnice ale foliei auto, dar va apara de privirile indiscrete.
Foliile mate pentru geamuri, folii decorative pentru geamuri sau folii care nu sunt transparente, produse de compania CPFilms, se potrivesc foarte bine si pentru a fi aplicate pe geamurile pasajelor dintre blocuri (vile, cladiri, cabane, hoteluri), dar pot fi de asemenea folosite si in calitate de suprafete decorative (folii decorative) pentru peretii interiori. Geamurile fumurii dau un aspect placut apartamentului dvs.

De ce ti-ai pune folii Llumar?

Foarte simplu: datorita durabilitatii, calitatii si straturilor de protectie care previn sifonarea de folie pentru geamuri si care nu necesita nici un fel de cheltuieli suplimentare pentru intretinerea de
folie auto.

 

IMPORTANT: Dupa ce se monteaza geamuri fumurii legale nu trebuie sa mergeti la RAR. Folia este autorizata (legala) din momentul in care primiti certificatul de omologare si garantie de la service-ul nostru (imediat dupa ce sa montat folia si sa prezentat lucrarea clientului).


Conducerea autoturismelor în bătaia soarelui duce la oboseală, scăderea concentrării, precum şi la obosirea ochilor. Foliile  filtrează căldura şi razele solare orbitoare, dar în acelaşi timp asigură o vedere mai buna şi mai confortabilă. Prin aplicarea foliilor auto  interiorul autoturismelor devine mai răcoros şi mai confortabil.
Bunurile uitate în autoturism sau chiar jafurile săvârşite asupra autoturismelor cauzează probleme evidente. Cu cât hoţului ia mai mult timp pătrunderea în autoturism, cu atât acesta devine o ţintă mai puţin atrăgătoare. Studiile dovedesc că hoţii renunta dacă consideră că este necesar prea mult timp pentru a comite furtul.

 

Avantajele folosirii foliilor LLumar:

ai garantia reala intre 5 si 7 ani, folia nu face bule, nu se exfoliaza, nu-si schimba culoarea; consultanta si servicii de montaj
retin 99,9% razele ultraviolete impiedicand decolorarea interiorului, dand un aspect placut exteriorului
creste eficienta instalatiei de aer conditionat, reducand costurile de combustibil
nici un sistem de umbrire (perdelute) nu ne protejeaza de efectele solare precum foliile, asigurand totodata o buna vizibilitate in exterioar
vara reduc căldura din interior cu până la 43% si reflecta pana la 80% din radiatia solara
reduc stralucirea solara orbitoare si caldura sufocanta, interiorul devenind mai confortabil
geamul ramane impenetrabil, chiar si dupa ce este spart si scade riscul intrarii prin efractie sau ranilor cauzate de spargerea geamului
sunt dotate cu cel mai puternic şi durabil strat de anti-zgâriere din industrie, pentru o curăţare obişnuită a geamului fără deteriorarea foliei.
 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto