Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto LLumar in sediul nostru din Fundeni

folie-auto-llumar-in-sediul-nostru-din-fundeni-2 folie-auto-llumar-in-sediul-nostru-din-fundeni O frumoasa Mazda a ales sa monteze o folie auto LLumar din gama clasica AT pe laterale spate si luneta .

  Astazi echipa Detailing Auto Concept a avut bucuria de a face un client sa fie mai zambitor si mai feritcit dupa ce i s-a montat folie auto pe autovehiculul acestuia. S-a montat o folie auto din gama clasica LLumar at pe laterale spate si luneta,  cu o transparenta de 15%. In timp  ce colegii nostri lucrau la autovehicul,  cu clientul in prejma lor,  afirmand cat poate shimba o folie auto aspecul unei masini . 

Lucrarea a durat o ora si jumatate , iar finalul a fost unul deosebit , cea mai mare satisfactie a personalului nostru este atunci cand poti face clienti mai fericiti si mai zambitori si pleaca din atelierele noastre considerandune prieteni lor .

Apasa: Folie auto sector 2 

Apasa: Contact 

Apasa: Galerie foto 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto