Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto montaj ireprosabil in sediul din Fundeni

folie-auto-montaj-ireprosabil-in-sediul-din-fundeni-2 folie-auto-montaj-ireprosabil-in-sediul-din-fundeni Pe aceasta dubita s-a montat folie auto din gama AT 7%  finalul montajului a fost ireprosabil , lucrarea a fost efectuata de echipa noastra din soseua Fundeni.

  Aceasta dubita a venit sa monteza folie auto chiar dupa ce a iesit de pe portile reprezentantei Opel, o data ajuns la noi in atelierul din Fundeni clientul a fost luat in primire de catre colegii nostri pentru a discuta despre transparentele foliei auto si proprietatile acestora.

Dupa aproximativ douazeci de minute clientul nostru a ales sa opteze catre o folie auto din gama clasica 7% specificand ca acest autovehicul va ajunge la firma dansului care se ocupa cu inchirieri de autoturizme.

Colegii nostrii s-au apucat sa monteze folie auto pe laterale spate si luneta , montajul nu a durat mai mult de doua ore si jumatate , lucrarea a fost apsolut ireprosabila .

Dupa cum se poate observa, alb cu negru ofera un contrast deosebit , dupa un dialog cu clientul de cum ii decurg treburile in firma dansului , afiramand ca este la inceput si este foarte multumit de inceputul afaceri sale . Spunand ca cererea ce-a mai mare este pe autovehiculele de familie .

Doriti sa ne adresati mai multe intrebari ? Apasa : Forum folie auto 

Doriti sa stiti mai multe de catre montajul de folie auto ? Apasa: Montaj folie auto 

 

 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto