Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto omologata Bucuresti

De ce nu poti monta orice fel de folie auto?
De ce este important ca produsul sa fie o folie auto omologata?
Mai jos veti gasi raspunsurile la aceste intrebari:

1. Pierderea talonului – Daca folia auto nu este o folie auto omologata, la primul control rutier certificatul de inmatriculare al autoturismului dvs va fi retinut.

2. Garantia produsului Daca montati folie auto neomologata, acel produs nu poate fi unul de calitate, iar in maxim cateva luni de soare puternic, folia aceasta de va degrada, se va decolora si se va dezlipi de pe geamuri.

3. Calitatea produsului – Montand in produs ieftin, nu faceti decat sa va colorezi geamurile auto, dar caldura soarelui va fi la fel de suparatoare. In schimb, o folie auto omologata si de calitate, va retine razele solare, iar persoanele din interiorul masini vor fi mereu protejate, iar caldura va ramane afara.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto