Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto pe geamurile unui Land Rover in Militari

folie-auto-land-rover-gama-premium-militari folie-auto-land-rover-lati-militari Propietarul acestui Land rover Discovery a ales sa monteze folie auto Llumar gama Premium in atelierul nostru din Militari.

Montajul foliei auto s-a realizat atat pe laterale spate si luneta cat si pe laterale fata avand o transparenta de 15% si respectiv 36% cu o garantie reala de 12 ani. Gama Premium ofera o foarte buna protectie impotriva caldurii, datorita stratului de ceramica pe care il are in plus fata de celelalte game de folie auto.

Lucrarea s-a realizat in aproximativ o ora, clientul ajungand in timp util la urmatoare programare pe care o avea sa schimbe cauciucurile de vara cu cele de iarna.

Pretul montajului cu tot cu material si TVA a fost de 1000 de lei, folia aleasa de clientul nostru de astazi este de cea mai buna si mai superioara calitate de la Llumar.

Pentru detalii referitoare la folie apasa aici: Pret Folie auto

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto