Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto profesionala LLumar sector 2

folie-auto-profesionala-fundeni-2 folie-auto-profesionala-fundeni Pe acest frumos Caravelle s-a montat folie auto pe laterale spate si luneta,  din gama comfort 5% atr,  in centrul nostru din sector 2 Fundeni.

  Clientul nostru a ales sa monteze o folie auto LLumar din gama comfort ( insertie metalica ) pentru ca doreste cel mai bun comfort pentru el si familie. Dupa ce colegii nostri au facut prezentarile foliei auto clientul a decis sa mearga catre gama comfort ATR llumar.

Clientul a ales ceea mai inchisa transparenta,  pentru intimitatea ofrtita de aceasta folie auto , specificand ca calatoreste foarte mult cu familia si ca doreste sa nu se mai vada in interiorul masini si sa aiba o protectie solara deosebit de mare .

Lucrarea s-a efectuat in centrul nostru din soseaua Fundeni sector 2 montajul a fost ireprosabil , clientul a plecat foarte multumit si incantat de echipa noastra ,  de noi Detailing Auto Concept. 

Folie auto llumar gama ATR ( comfort ) cu garantie 12 ani si autorizatie RAR.

Cost lucrare la acest autoturizm a fost de 900 lei tv inclus .

Pentru detalii pret Apasa: Pret folie auto 

Doriti sa ne contactati Apasa: Contact 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto