Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 1

Dupa cum am promis, am ajuns cu montajul de folie auto si in Sectorul 1 al capitalei, mai exact in Calea Grivitei, numarul 174a.

Aici am ajuns cu montajul de folie auto dar si de folie auto Llumar in intampinarea clientilor care doresc sa monteze folie auto in apropiere de Otopeni, Baneasa etc.

Dispunem de 5 locatii pentru montajul de folie auto in Bucuresti, si anume in sectoarele 1, 2, 4, 6.

Locatie sector 1 – Calea Grivitei nr. 174a ( intre podul Grand si podul Basarab )

 

Tel: 0766.610.421

Preturi: Click

 

 


Locatie sector 2Soseaua Fundeni ( vis-a-vis de Autosoft )

Locatie sector 3 – Calea Calarasi nr. 85

Locatie sector 4 – Berceni 

Locatie sector 6Bulevardul Iuliu Maniu nr. 171 C ( vis-a-vis de benzinaria OMV )

 

Cu siguranta, in locatia noastra din sectorul 1 montam aceiasi folie auto de calitate ca si in celelalte sectoare ale noastre. Materialul pe care il folosim este de la singurul producator cu adevarat renume din Romania, si anume LLumar.

Folia auto pe care noi o aplicam, este stantata, inseriata cu sigla LLumar. Va invitam sa verificati acest lucru inainte sa montati folie auto pe autoturismul dumneavoastra, chiar daca alegeti un atelier de al nostru sau alt atelier din Bucuresti. O parte din atelierele pentru montaj folii prefera sa scada pretul per total al montajului de folie auto, alegand sa monteze in locul foliei originale LLumar, o folie ieftina, chinezeasca. Echipa noastra nu a facut nicioadata rabat de la calitatea materialelor, de aceea la ora actuala suntem pe primul loc in montajul foliilor de geamuri. 

In sectorul 1 dispunem de suficient loc dar si de colegi antrenati si suficient de pragatiti pentru a executa un montaj de folii fara repros. Foliile montate de noi beneficiaza de garantie reala intre 7 si 12 ani. Dispunem pe stoc de modele din gamele Clasic, Confort si Premium, fiecare dintre ele venind in 4 transparente diferite: 05, 15, 36, 50 %

De asemenea, va asteptam si cu restul serviciilor pe care noi le prestam, si anume:

Incarcare freon auto

Polish Faruri

Folie Faruri

Preturi

Pentru montaj folie auto, folie auto de calitate in sectorul 1, va rugam apelati numarul 0766.610.421 sau accesati sectiunea contact

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto