Locatie Bucurestii Noi     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto sector 1

dupa cum am promis, am ajuns cu montajul de folie auto si in Sectorul 1 al capitalei, mai exact pe bulevardul Bucurestii Noi, numarul 169.

Aici am ajuns cu montajul de folie auto dar si de folie auto Llumar in intampinarea clientilor care doresc sa monteze folie auto in apropiere de Calea Grivitei, Otopeni, Baneasa.

Dispunem de 5 locatii pentru montajul de folie auto in Bucuresti, si anume in sectoarele 1, 2, 4, 6.

Locatie sector 1Bucurestii Noi ( capat Laromet )

Tel: 0766.610.421

Preturi: Click

DU-MA LA LOCATIE


Locatie sector 2Soseaua Fundeni ( vis-a-vis de Autosoft )

Locatie sector 3 – Bd. Unitii ( Traian / Vulturilor )

Locatie sector 4 – Berceni ( Aparatorii Patriei )

Locatie sector 6Bulevardul Iuliu Maniu nr. 171 C ( vis-a-vis de benzinaria OMV )

Cu siguranta, in locatia noastra din sectorul 1 montam aceiasi folie auto de calitate ca si in celelalte sectoare ale noastre. Materialul pe care il folosim este de la singurul producator cu adevarat renume din Romania, si anume Llumar.

Folia auto pe care noi o aplicam, este stantata, inseriata cu sigla Llumar. Va invitam sa verificati acest lucru inainte sa montati folie auto pe autoturismul dumneavoastra, chiar daca alegeti un atelier de al nostru sau alt atelier din Bucuresti.

In sectorul 1 dispunem de suficient loc dar si de colegi antrenati si suficient de pragatiti pentru a executa un montaj de folii fara repros. Foliile montate de noi beneficiaza de garantie reala intre 7 si 12 ani.

De asemenea, va asteptam si cu restul serviciilor pe care noi le prestam, si anume:

Incarcare freon auto

Polish Faruri

Folie Faruri

Preturi

Pentru montaj folie auto, folie auto de calitate in sectorul 1, va rugam apelati numarul 0766.610.421 sau accesati sectiunea contact

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto   Inscriptionari Auto