Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 1

Dupa cum am promis, am ajuns cu montajul de folie auto si in Sectorul 1 al capitalei, mai exact in Calea Grivitei, numarul 174a.

Aici am ajuns cu montajul de folie auto dar si de folie auto Llumar in intampinarea clientilor care doresc sa monteze folie auto in apropiere de Otopeni, Baneasa etc.

Dispunem de 5 locatii pentru montajul de folie auto in Bucuresti, si anume in sectoarele 1, 2, 4, 6.

Locatie sector 1 – Calea Grivitei nr. 174a ( intre podul Grand si podul Basarab )

 

Tel: 0766.610.421

Preturi: Click

 

 


Locatie sector 2Soseaua Fundeni ( vis-a-vis de Autosoft )

Locatie sector 3 – Calea Calarasi nr. 85

Locatie sector 4 – Berceni 

Locatie sector 6Bulevardul Iuliu Maniu nr. 171 C ( vis-a-vis de benzinaria OMV )

 

Cu siguranta, in locatia noastra din sectorul 1 montam aceiasi folie auto de calitate ca si in celelalte sectoare ale noastre. Materialul pe care il folosim este de la singurul producator cu adevarat renume din Romania, si anume LLumar.

Folia auto pe care noi o aplicam, este stantata, inseriata cu sigla LLumar. Va invitam sa verificati acest lucru inainte sa montati folie auto pe autoturismul dumneavoastra, chiar daca alegeti un atelier de al nostru sau alt atelier din Bucuresti. O parte din atelierele pentru montaj folii prefera sa scada pretul per total al montajului de folie auto, alegand sa monteze in locul foliei originale LLumar, o folie ieftina, chinezeasca. Echipa noastra nu a facut nicioadata rabat de la calitatea materialelor, de aceea la ora actuala suntem pe primul loc in montajul foliilor de geamuri. 

In sectorul 1 dispunem de suficient loc dar si de colegi antrenati si suficient de pragatiti pentru a executa un montaj de folii fara repros. Foliile montate de noi beneficiaza de garantie reala intre 7 si 12 ani. Dispunem pe stoc de modele din gamele Clasic, Confort si Premium, fiecare dintre ele venind in 4 transparente diferite: 05, 15, 36, 50 %

De asemenea, va asteptam si cu restul serviciilor pe care noi le prestam, si anume:

Incarcare freon auto

Polish Faruri

Folie Faruri

Preturi

Pentru montaj folie auto, folie auto de calitate in sectorul 1, va rugam apelati numarul 0766.610.421 sau accesati sectiunea contact

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto