Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 2

Datorita succesului dobandit in ultimii ani montand folie auto dar si folie auto LLumar, a sosit momentul sa avansam.

De acum va asteptam si in sectorul 2 al capitalei, mai exact in soseaua Fundeni, la capatul podului Fundeni pe partea stanga, visavis de AutoSoft.

Decizia de a deschide a doua locatie in zona Fundeni, a fost in incercarea de a ajunge cu montajul de folie auto si in apropiere de sectorul 3, de sector 2, dar si de sector 1. In acest fel, clientilor nostrii le este mult mai usor sa ajunga la noi. Cum nu toti clientii nostrii sunt din apropierea sectorului 2, acoperim si restul capitalei cu locatii in mai multe zone.

Zonele vizate pentru montajul foliei auto sunt Colentina, Fundeni dar si Pantelimon. Ceea ce inseamna ca puteti ajunge la noi foarte usor din toate aceste zone ale capitalei. De asemenea, suntem prezenti si in celelalte sectoare ale Bucurestiului. 

Anul 2015 sa dovedit a fi incepe in forta, lucru ce ne-a determinat sa ne extindem din nou. De aceea, va asteptam cu montaj folie auto dar si cu aplicarea de folie auto, impreuna cu celelalte servicii ale noastre si in sectoarele 1 si 4.
Tel: 0766610421

 

 

Pentru preturi apasa aici

Prin urmare, detinem 5 locatii in Bucuresti:

Folie auto sector 1: Calea Grivitei, nr. 174 a

Folie auto sector 2: Soseaua Fundeni ( Podul Fundeni ) vis-a-vis de AutoSoft

Folie auto sector 3: Calea Calarasi nr. 85

Folie auto sector 4: Berceni, ( spiru Haret )

Folie auto sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 171 C ( Militari )

Promitem ca in locatia noastra din Fundeni o sa gasiti acelasi profesionalism ca si in celelalte ateliere ale noastre din Bucuresti. Colegii nostrii din fundeni au fost instruiti si pregatiti pentru montajul de folie auto in acelasi loc, si ce aceleasi persoane, de aceea folia care va fi montata in locatia din sectorul 2 va fi o lucrare execuata fara defect, la fel cum sunt executate toate luctarile oferite de echipa noastra in Bucuresti. Suntem mandrii sa afirmam ca suntem cea mai numeroasa echipa pentru montajul foliei auto LLumar din Bucuresti. Fara indoiala si in celelalte locatii ale noastre o sa gasiti acelasi profesionalism si devotament ca si in locatia noastra din sectorul 2. Detinem locatii pentru montaj folii in toate sectoarele din capitala, mai putin in sectorul 5.

Bineinteles, venim in intampinarea dumneavoastra cu toate serviciile noastre:

 

 

 

 

 

 

 

Puteti apela la numarul de telefon 0766610421 pentru detalii legate de montajul foliei auto LLumar si folie auto in Bucuresti, sectorul 2,

 

 

 

 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto