Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 2

Datorita succesului dobandit in ultimii ani montand folie auto dar si folie auto LLumar, a sosit momentul sa avansam.

De acum va asteptam si in sectorul 2 al capitalei, mai exact in soseaua Fundeni nr 176, la capatul podului Fundeni pe partea stanga, visavis de AutoSoft.

Decizia de a deschide a doua locatie in zona Fundeni, a fost in incercarea de a ajunge cu montajul de folie auto si in apropiere de sectorul 3, de sector 2, dar si de sector 1. In acest fel, clientilor nostrii le este mult mai usor sa ajunga la noi. Cum nu toti clientii nostrii sunt din apropierea sectorului 2, acoperim si restul capitalei cu locatii in mai multe zone.

Zonele vizate pentru montajul foliei auto sunt Colentina, Fundeni dar si Pantelimon. Ceea ce inseamna ca puteti ajunge la noi foarte usor din toate aceste zone ale capitalei. De asemenea, suntem prezenti si in celelalte sectoare ale Bucurestiului. 

Anul 2015 sa dovedit a fi incepe in forta, lucru ce ne-a determinat sa ne extindem din nou. De aceea, va asteptam cu montaj folie auto dar si cu aplicarea de folie auto, impreuna cu celelalte servicii ale noastre si in sectoarele 1 si 4.
Tel: 0766610421

 

 

Pentru preturi apasa aici

Prin urmare, detinem 5 locatii in Bucuresti:

Folie auto sector 1: Calea Grivitei, nr. 174 a

Folie auto sector 2: Soseaua Fundeni ( Podul Fundeni ) vis-a-vis de AutoSoft

Folie auto sector 3: Calea Calarasi nr. 85

Folie auto sector 4: Berceni, ( spiru Haret )

Folie auto sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 171 C ( Militari )

Promitem ca in locatia noastra din Fundeni o sa gasiti acelasi profesionalism ca si in celelalte ateliere ale noastre din Bucuresti. Colegii nostrii din fundeni au fost instruiti si pregatiti pentru montajul de folie auto in acelasi loc, si ce aceleasi persoane, de aceea folia care va fi montata in locatia din sectorul 2 va fi o lucrare execuata fara defect, la fel cum sunt executate toate luctarile oferite de echipa noastra in Bucuresti. Suntem mandrii sa afirmam ca suntem cea mai numeroasa echipa pentru montajul foliei auto LLumar din Bucuresti. Fara indoiala si in celelalte locatii ale noastre o sa gasiti acelasi profesionalism si devotament ca si in locatia noastra din sectorul 2. Detinem locatii pentru montaj folii in toate sectoarele din capitala, mai putin in sectorul 5.

Bineinteles, venim in intampinarea dumneavoastra cu toate serviciile noastre:

 

 

 

 

 

 

 

Puteti apela la numarul de telefon 0766610421 pentru detalii legate de montajul foliei auto LLumar si folie auto in Bucuresti, sectorul 2,

 

 

 

 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto