Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto sector 3

Montam folie auto in Calea Calarasi, nr. 87. ( Hala Traian )

Atelierul nostru pentru montaj folie auto din sectorul 3 este creat pentru a ajunge in intampinarea clientilor nostri din zona Unirii care vor sa monteze folie auto alaturi de echipa noastra, dar pentru care celelalte ateliere ale noastre erau pur si simplu prea departe de centrul Capitalei. 

In locatia noastra din sector 3 se ajunge foare usor pentru montaj folie auto de pe Calea Calarasi, strada Matei Basarab, Bulevardul Unirii dar si de pe strada Nerva Traian.

Urmatorul scop al echipei noastre este sa se extinda cu montajul de folie auto si in sectorul 5, dar pana atunci, va asteptam cu montajul de folii auto, folie auto dar si folie auto omologata in sector 1, in sector 2, sector 3, sector 4 dar si sector 6.

In mai mult de un deceniu de activitate am ajuns cu montajul si aplicarea de folie auto in 5 sectoare, de aceea suntem extremi de increzatori ca in cel mai scurt timp v-om ajunge si in celelalte zone.

Dupa cum urmeaza, va invitam cu unul din serviciile noastre, folie auto, polish faruri, dar si incarcare freon auto, la urmatoarele adrese din Bucuresti:

Prin urmare, detinem 5 locatii in Bucuresti:

Folie auto sector 1: Bulevardul Bucurestii Noi, Nr. 169 ( prelungire din Calea Grivitei )

Folie auto sector 2: Soseaua Fundeni ( Podul Fundeni ) vis-a-vis de AutoSoft

Folie auto sector 3: Calea Calarasi  nr. 87

Folie auto sector 4: Berceni, ( spiru Haret )

Folie auto sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 171 C ( Militari )

Promitem ca in locatia noastra din sector 3 o sa gasiti acelasi profesionalism ca si in toate locatiile noastre din Bucuresti, deoarece montatorii din aceasta locatie au fost instruti in ale montajului de catre aceleasi persoane si au ani si ani de experienta acumulata. Facand aceiasi operatie de nenumarate ori, din nou si din nou, colegii nostrii reusesc intr-un timp scurt sa execute perfect chiar si cea mai complexa operatie de montaj folie auto. 

Echipa detailingautoconcept va invita sa sunati la nr. de tel. 0766610421 pentru a afla cum puteti monta folie auto in sectorul 3. Pentru persoanele carora locatia noastra din sectorul 3 li se pare departe, dispunem de inca 5 locatii in Bucuresti, in celelalte sectoare.

De asemenea, puteti accesa sectiunea CONTACT a site-ului nostru.

In locatia noastra din Calea Calarasi nr. 87 montam folie auto originala, stantata cu marca LLumar si dispunem pe stoc de urmatoarele game: Premium, Confort, Clasic, cu garantii cuprinse intre 7 si 12 ani, in functie de modelul ales de dumneavoastra. Fiecare din aceste modele de folii vin in transparente de 5, 15, 35, 50 %. Colegii nostrii va stau oricand la dispozitie pentru a va ajuta sa luati decizia cea mai corecta atat ca si model de folie, cat si ca transparenta. Nu tuturor autovehiculelor le sta bine cu folie inchisa, depinde in mare parte de culoarea caroseriei. Ta asteptam intr-una din locatiile noastre pentru a fi sigur ca ai luat decizia corecta.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto