Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 3

Montam folie auto in Calea Calarasi, nr. 87. ( Hala Traian )

Atelierul nostru pentru montaj folie auto din sectorul 3 este creat pentru a ajunge in intampinarea clientilor nostri din zona Unirii care vor sa monteze folie auto alaturi de echipa noastra, dar pentru care celelalte ateliere ale noastre erau pur si simplu prea departe de centrul Capitalei. 

In locatia noastra din sector 3 se ajunge foare usor pentru montaj folie auto de pe Calea Calarasi, strada Matei Basarab, Bulevardul Unirii dar si de pe strada Nerva Traian.

Urmatorul scop al echipei noastre este sa se extinda cu montajul de folie auto si in sectorul 5, dar pana atunci, va asteptam cu montajul de folii auto, folie auto dar si folie auto omologata in sector 1, in sector 2, sector 3, sector 4 dar si sector 6.

In mai mult de un deceniu de activitate am ajuns cu montajul si aplicarea de folie auto in 5 sectoare, de aceea suntem extremi de increzatori ca in cel mai scurt timp v-om ajunge si in celelalte zone.

Dupa cum urmeaza, va invitam cu unul din serviciile noastre, folie auto, polish faruri, dar si incarcare freon auto, la urmatoarele adrese din Bucuresti:

Prin urmare, detinem 5 locatii in Bucuresti:

Folie auto sector 1: Bulevardul Bucurestii Noi, Nr. 169 ( prelungire din Calea Grivitei )

Folie auto sector 2: Soseaua Fundeni ( Podul Fundeni ) vis-a-vis de AutoSoft

Folie auto sector 3: Calea Calarasi  nr. 87

Folie auto sector 4: Berceni

Folie auto sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 171 C ( Militari )

Promitem ca in locatia noastra din sector 3 o sa gasiti acelasi profesionalism ca si in toate locatiile noastre din Bucuresti, deoarece montatorii din aceasta locatie au fost instruti in ale montajului de catre aceleasi persoane si au ani si ani de experienta acumulata. Facand aceiasi operatie de nenumarate ori, din nou si din nou, colegii nostrii reusesc intr-un timp scurt sa execute perfect chiar si cea mai complexa operatie de montaj folie auto. 

Echipa detailingautoconcept va invita sa sunati la nr. de tel. 0766610421 pentru a afla cum puteti monta folie auto in sectorul 3. Pentru persoanele carora locatia noastra din sectorul 3 li se pare departe, dispunem de inca 5 locatii in Bucuresti, in celelalte sectoare.

De asemenea, puteti accesa sectiunea CONTACT a site-ului nostru.

In locatia noastra din Calea Calarasi nr. 87 montam folie auto originala, stantata cu marca LLumar si dispunem pe stoc de urmatoarele game: Premium, Confort, Clasic, cu garantii cuprinse intre 7 si 12 ani, in functie de modelul ales de dumneavoastra. Fiecare din aceste modele de folii vin in transparente de 5, 15, 35, 50 %. Colegii nostrii va stau oricand la dispozitie pentru a va ajuta sa luati decizia cea mai corecta atat ca si model de folie, cat si ca transparenta. Nu tuturor autovehiculelor le sta bine cu folie inchisa, depinde in mare parte de culoarea caroseriei. Ta asteptam intr-una din locatiile noastre pentru a fi sigur ca ai luat decizia corecta.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto