Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 3

Montam folie auto in Calea Calarasi, nr. 87. ( Hala Traian )

Atelierul nostru pentru montaj folie auto din sectorul 3 este creat pentru a ajunge in intampinarea clientilor nostri din zona Unirii care vor sa monteze folie auto alaturi de echipa noastra, dar pentru care celelalte ateliere ale noastre erau pur si simplu prea departe de centrul Capitalei. 

In locatia noastra din sector 3 se ajunge foare usor pentru montaj folie auto de pe Calea Calarasi, strada Matei Basarab, Bulevardul Unirii dar si de pe strada Nerva Traian.

Urmatorul scop al echipei noastre este sa se extinda cu montajul de folie auto si in sectorul 5, dar pana atunci, va asteptam cu montajul de folii auto, folie auto dar si folie auto omologata in sector 1, in sector 2, sector 3, sector 4 dar si sector 6.

In mai mult de un deceniu de activitate am ajuns cu montajul si aplicarea de folie auto in 5 sectoare, de aceea suntem extremi de increzatori ca in cel mai scurt timp v-om ajunge si in celelalte zone.

Dupa cum urmeaza, va invitam cu unul din serviciile noastre, folie auto, polish faruri, dar si incarcare freon auto, la urmatoarele adrese din Bucuresti:

Prin urmare, detinem 5 locatii in Bucuresti:

Folie auto sector 1: Bulevardul Bucurestii Noi, Nr. 169 ( prelungire din Calea Grivitei )

Folie auto sector 2: Soseaua Fundeni ( Podul Fundeni ) vis-a-vis de AutoSoft

Folie auto sector 3: Calea Calarasi  nr. 87

Folie auto sector 4: Berceni

Folie auto sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 171 C ( Militari )

Promitem ca in locatia noastra din sector 3 o sa gasiti acelasi profesionalism ca si in toate locatiile noastre din Bucuresti, deoarece montatorii din aceasta locatie au fost instruti in ale montajului de catre aceleasi persoane si au ani si ani de experienta acumulata. Facand aceiasi operatie de nenumarate ori, din nou si din nou, colegii nostrii reusesc intr-un timp scurt sa execute perfect chiar si cea mai complexa operatie de montaj folie auto. 

Echipa detailingautoconcept va invita sa sunati la nr. de tel. 0766610421 pentru a afla cum puteti monta folie auto in sectorul 3. Pentru persoanele carora locatia noastra din sectorul 3 li se pare departe, dispunem de inca 5 locatii in Bucuresti, in celelalte sectoare.

De asemenea, puteti accesa sectiunea CONTACT a site-ului nostru.

In locatia noastra din Calea Calarasi nr. 87 montam folie auto originala, stantata cu marca LLumar si dispunem pe stoc de urmatoarele game: Premium, Confort, Clasic, cu garantii cuprinse intre 7 si 12 ani, in functie de modelul ales de dumneavoastra. Fiecare din aceste modele de folii vin in transparente de 5, 15, 35, 50 %. Colegii nostrii va stau oricand la dispozitie pentru a va ajuta sa luati decizia cea mai corecta atat ca si model de folie, cat si ca transparenta. Nu tuturor autovehiculelor le sta bine cu folie inchisa, depinde in mare parte de culoarea caroseriei. Ta asteptam intr-una din locatiile noastre pentru a fi sigur ca ai luat decizia corecta.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto