Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto sector 3

Montam folie auto in Calea Calarasi, nr. 87. ( Hala Traian )

Atelierul nostru pentru montaj folie auto din sectorul 3 este creat pentru a ajunge in intampinarea clientilor nostri din zona Unirii care vor sa monteze folie auto alaturi de echipa noastra, dar pentru care celelalte ateliere ale noastre erau pur si simplu prea departe de centrul Capitalei. 

In locatia noastra din sector 3 se ajunge foare usor pentru montaj folie auto de pe Calea Calarasi, strada Matei Basarab, Bulevardul Unirii dar si de pe strada Nerva Traian.

Urmatorul scop al echipei noastre este sa se extinda cu montajul de folie auto si in sectorul 5, dar pana atunci, va asteptam cu montajul de folii auto, folie auto dar si folie auto omologata in sector 1, in sector 2, sector 3, sector 4 dar si sector 6.

In mai mult de un deceniu de activitate am ajuns cu montajul si aplicarea de folie auto in 5 sectoare, de aceea suntem extremi de increzatori ca in cel mai scurt timp v-om ajunge si in celelalte zone.

Dupa cum urmeaza, va invitam cu unul din serviciile noastre, folie auto, polish faruri, dar si incarcare freon auto, la urmatoarele adrese din Bucuresti:

Prin urmare, detinem 5 locatii in Bucuresti:

Folie auto sector 1: Bulevardul Bucurestii Noi, Nr. 169 ( prelungire din Calea Grivitei )

Folie auto sector 2: Soseaua Fundeni ( Podul Fundeni ) vis-a-vis de AutoSoft

Folie auto sector 3: Calea Calarasi  nr. 87

Folie auto sector 4: Berceni, ( spiru Haret )

Folie auto sector 6: Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 171 C ( Militari )

Promitem ca in locatia noastra din sector 3 o sa gasiti acelasi profesionalism ca si in toate locatiile noastre din Bucuresti.

Echipa detailingautoconcept va invita sa sunati la nr. de tel. 0766610421 pentru a afla cum puteti monta folie auto in apropiere de sectorul 3.

De asemenea, puteti accesa sectiunea CONTACT a site-ului nostru.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto