Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto sector 4

Era de asteptat ca echipa noastra sa-si doreasca sa ajunga cu folie auto si in sectorul 4, ca rezultat, in anul 2013 am ajuns si in Berceni cu montaj de folie auto, folie auto omologata dar si cu folie auto llumar. Colegii nostrii de aici sunt foarte bine pregatiti, putand duce la capat orice provocare in domeniu. Lucram doar cu folii LLumar originale, de aceea ne pastram renumele de cei mai buni in domeniul foliilor de geamuri. 

Atelierul nostru din cartierul Berceni este situat la urmatoarea adresa:

Strada Turnul Magurele, Sector 4, Bucuresti ( Aparatorii Patriei-Spiru Haret )

Tel: 0766610421

Click Pt. Preturi

Atelierul nostru pentru montaj folie auto din Berceni, este curat, spatios, iar personalul nostru va monta folia auto in maxim 2 ore pe lateralele spate si luneta ale masinii dumneavoastra. Colegii nostrii va stau la dispozitie pentu a decide corect care varianta si model de folie se potriveste cel mai bine autoturismului dvs. Puteti fi sigur ca impreuna v-om lua cea mai buna decizie, iar de la noi cu siguranta nu o sa plecati dezamagit.

Dupa cum bine se stie, aplicarea de folie auto pe geamurile fata ale autoturismului se poate doar in cazul in care ansamblul folie + geam, nu scade sub transparenta acceptata de lege, si anume de 70% pentru geamurile fata, si de 75 % pentru parbriz.

De asemenea, ne puteti gasi in 5 sectoare din bucuresti cu montajul de folie auto, ceea ce ne propulseaza pe locul numarul 1 in montajul foliei auto din Romania.

Locatiile noastre pentru montajul de folie auto sunt situate in Bucuresti, la urmatoarele adrese:

Folie auto sector 1 – Calea Grivitei, Nr. 171c.

Folie auto sector 2 – Soseaua Fundeni,

Folie auto sector 3 – Calea Calarasi nr. 85,

Folie auto sector 4 – Berceni, Str. Turnu Magurele.

Folie auto sector 6 – Militari, Iuliu Maniu 171c.

Serviciile pe care noi le oferim in cele 4 sectoare unde ne desfasuram activitatea sunt:

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, puteti viziona una din galeriile noastre foto, apasand Galerie Foto

In locatia noastra din berceni montam folie auto de calitate, fabricata de singurul lider mondial in fabricarea foliei auto, si anume Llumar. Folia auto llumar se monteaza in Romania inca de la inceputuri, dovedinduse in timp ce-a mai calitativa si mai performanta folie auto.

Datorita adezivului special creat si in continuu imbunatatit, dar si straturilor antizgariere folia auto de la llumar se va incapatana sa ramana lipita de geamurile autovehiculului dumneavoastra an de an, dar si culoarea foliei va ramane ca in prima zi. Foliile auto Llumar nu se vor decolora.

Circula zvonuri cum ca folia auto Llumar ar retine racoarea in autoturism pe timp de vara. Lucru complet adevarat. Pana si folia auto clasica Llumar retine razele ultraviolete, iar cu cat creste clasa foliei auto Llumar, cu atat mai mare va fi racoarea simtita in interiorul autoturismului dumneavoastra.

Atelierul nostru ofera garantie reala pentru montajul foliei auto intre 7 si 12 ani in functie de modelul ales de dumneavoastra si anume Confort, Clasic sau Premuim. Trebuie precizat ca fiecare din aceste modele vin in transparente diferite, de la 7 la 70 la %. Transparenta nu influenteaza garantia. Suntem numarul 1 din romania in montajul foliilor auto LLumar.

Acceseaza pagina CONTACT pentru a vizualiza toate adresele noastre.

 

 

 

 

 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto