Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie auto sector 6

In anul 2010, echipa noastra deschide primul atelier pentru montaj folie auto, dar si folie auto llumar, in bulevardul Iuliu Maniu. Montand folie auto atat de bine, suntem deja prezenti si in alte 3 sectoare din Bucuresti si anume in Berceni, Fundeni dar si in Bucurestii Noi. Deja suntem consactati pentru calitatea lucrarilor efectuate, dar si pentru promtitudinea si corectitudinea cu care tratam fiecare client in parte, indiferent de dimensiunea lucrarii.

Desigur, in Militari, clientii nostrii beneficiaza si de celelalte servicii ale noastre, dupa cum sunt prezentate mai jos

 

 

 

 

 

 

Click pt alte zone

Montam folie auto in zona Militari, la urmatoarea adresa:

Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 171 C, sector 6, Bucuresti.

Tel: 0766.610.421

Pentru preturi folie auto Click aici

In locatia din Militari, Iuliu Maniu, detinem suficient spatiu pentru a incapea orice autoturism. Spatiul detinut ste curat, spatios, iar colegii nostrii din acest atelier detin suficienta experienta pentru a putea oferii un montaj de folie auto fara repros.

Folia auto pe care noi o montam este de asemenea una din cele mai calitative de pe piata, fiind folie auto LLumar. Aceasta este disponibila in 4 variante de calitate, si anume gamele AT, ATR, LATI si AIR, fiecare dintre ele fiind disponibile in 4 transparente. 

 

In functie de calitatea aleasa, garantia foliei montata, garantia acesteia difera de la 7 la 12 ani.

 

 

 

 

 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto