Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie auto sector 6

In anul 2010, echipa noastra deschide primul atelier pentru montaj folie auto, dar si folie auto llumar, in bulevardul Iuliu Maniu numarul 171 c, sector 6. Montand folie auto atat de bine, suntem deja prezenti si in alte 3 sectoare din Bucuresti si anume in Berceni, Fundeni dar si in Bucurestii Noi. Deja suntem consactati pentru calitatea lucrarilor efectuate, dar si pentru promtitudinea si corectitudinea cu care tratam fiecare client in parte, indiferent de dimensiunea lucrarii. Suntem mandrii sa afirmam ca suntem cei mai buni in montajul de folie auto din Romania.

Desigur, in Militari, clientii nostrii beneficiaza si de celelalte servicii ale noastre, dupa cum sunt prezentate mai jos

 

 

 

 

 

 

Click pt alte zone

Montam folie auto in zona Militari, la urmatoarea adresa:

Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 171 C, sector 6, Bucuresti.

Tel: 0766.610.421

Pentru preturi folie auto Click aici

In locatia din Militari, Iuliu Maniu, detinem suficient spatiu pentru a incapea orice autoturism. Spatiul detinut ste curat, spatios, iar colegii nostrii din acest atelier detin suficienta experienta pentru a putea oferii un montaj de folie auto fara repros. Avand experienta de peste 10 ani, pentru noi orice montaj de folie este unul deosebit de usor, in maxim doua ore masina dvs va fi gata, De asemena, nu folosim niciodata materiale slab calitative, pentru ca durata de viata a lucrarii sa fie una cat mai indelungata. Si de celele mai multe ori reusim, foliile montate de noi dezista cu mult peste perioada garantiei.

Folia auto pe care noi o montam este de asemenea una din cele mai calitative de pe piata, fiind folie auto LLumar. Aceasta este disponibila in 4 variante de calitate, si anume gamele AT, ATR, LATI si AIR, fiecare dintre ele fiind disponibile in 4 transparente. 

 

In functie de calitatea aleasa, garantia foliei montata, garantia acesteia difera de la 7 la 12 ani. Gamele de folii pe care noi le montam fac parte din categoria Clasic, Confort si Premium. Fiecare din aceste categorii vin in transparente diferite, si anume 70, 50, 35, 15 si 05 %. Va asteptam in locatia noastra din sectorul 6 pentru a lua impreuna cea mai buna decizie in legatura cu montajul de folie auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto