Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie faruri Hyundai in Berceni

folie-faruri-hyundai-santa-fea folie-faruri-hyundai Folia de faruri reprezinta un mod necesar de ati proteja farurile de zgarieturi, pietricele dar si de matuirea produsa in timp de deteriorarea lacului.

De pilda propietarul acestui Hyundai a ales sa monteze folia de faruri marca Oracal transparenta pentru o mai buna protectie in timp a farurilor. Clientul ne-a precizat ca masina este noua si are de gand sa o tina o perioada mai lunga de timp dorind sa previna matuirea farurilor.

Folia de faruri marca Oracal are o garantie reala de 3 ani si are o grosime de 153 de microni, folia fiind si cauciucata.

Montajul acesteia dureaza o jumatate de ora si se aplica pe exteriorul farurului, pretul acesteia fiind de 100 de lei 

Clientul a fost multumit de calitatea serviciilor oferite de echipa Detailing Auto Concept Berceni, sector 4.

Iata ca am mai facut un client fericit si inca o data am fost oamenii potriviti la locul potrivit si am satisfacut cerinta clientului nostru.

Daca vreti sa aflati mai multe despre serviciile noastre accesati Serviciile echipei Detailing Auto Concept

Pentru detalii referitoare si la alte locatii pe care le detinem sau numarul nostru de contact click Contactati Echipa Nostra

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto