Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie faruri soseaua Fundeni

folie-faruri-soseaua-fundeni-2 folie-faruri-soseaua-fundeni Renault Clio folie de faruri in sediul din Fundeni sector 2.

  Clientul acestui Renault clio a ales sa polisheze farurile si sa monteze o folie de protectie,  cu garantie 3 ani,  in sediul nostru din sectorul 2. Dupa polish farurile nu mai au nici un fel de protectie si de aceea noi recomandam sa montati o folie de protectie  llumar,  cu denumirea de ppf, 200 de microni care va garanteaza o durata indelungata a farurilor dumneavoastra evitand pe lunga durata matuirea , sablarea , zgarierea, spargerea  farurilor si nu in ultimul rand ingalbenirea acestora.

De ce recomandam folia de faruri ??  De-oarece multi clienti prefara dupa ce au polishat farurile,  ca stratul protector sa fie un lac care se da de obicei pe vopseaua autoturizmelor. Insa dca le lacuiti dupa aproximativ doi ani acest lac de protectie se sableaza se zgarie si se matuieste, drept urmare trebuiesc iara polishate si protejate de acest lac si costul se va ridica la aceiasi valoare de 200 lei.

Insa daca montati folie de protectie,  dupa un polish faruri profesional dupa doi , trei , patru ani daca folia s-a ingalbenit zgariat si asa mai departe,  nu mai este necesar sa mai facem polish faruri ci si sa schimbam duoar folia de faruri si bine inteles micsoram si costurile  ajungand la 100 de lei la patru cinci ani .

Pentru pret folie faruri apasa : Folie faruri

Pentru contact apasa: Contact

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto