Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie faruri

SC Detailing Auto Concept SRL aplica folie fumurie si de protectie pentru orice model auto.

Cu ce ne ajuta mai exact aceasta folie de protectie aplicata pe faruri sau pe stopuri?

Folie faruri 150 Ron setul, Folie stopuri 150 ron setul.

Sunem obisnuiti ca din cauza calitati slabe a materialelor folosite la fabricarea farurilor, acestea sa se deterioreze in timp, ajungand sa devina mate, zgariate, ciobite, etc. Aceasta folie de protectie pur si simplu garanteaza ca farurile noastre or sa ramana ca noi pentru multi ani, si ne vor incanta cu stralucirea lor zi de zi.

Un far ciobit, zgariat, matuit, deteriorat va ajunge sa devina chiar un periocol pentru deplasarea pe timp de noapte, vizibilitatea acestuia fiind drastic redusa. Aplicand folie transparenta de protectie aceste efecte sunt indepartate 100%

 

colantari_stopuri folie_protectie_faruri_lexus folie_faruri montaj_folie_protectie_far_demontat

 

Folia de protectie pentru faruri se monteaza pe exteriorul farului fara ca acesta sa fie demontat de pe masina.

Folia montata poate fi de desing ( fumurie ) sau de protectie ( transparenta ).

Gama de culori fiind foare variata, puteti opta practic pentru orice nuanta sau culoare, cele mai solicitate fiind insa Light Smoke, Dark Smoke si cea 100% transparenta pentru protejarea farurilor.

Prin aplicarea foliei fumurii sau clare pe stopuri sau faruri nu numai ca obtinem o infatisare mult mai placuta a automobilului, dar in acelasi timp plasticul farurilor v-or fi protejate impotriva pietrelor, zgarieturilor, matuirilor, etc.

faruri_fumurii folie_fumurie_stop_dreapta folie_fumurie_stop_stanga folie_transparenta_faruri
 

Durata montajului este de 30 minute, dar farurile dumneavoastra raman impecabile si dupa ani si ani.

Se recomanda ca inainte de montajul foliei auto sa se efectueze operatia de polish faruri. Detalii despre polish faruri

stopuri_fumurii stopuri_fumurii_oracal folie_transtapenta_de_protectie_montaj_small folie_transtapenta_de_protectie_montaj_bucuresti_small
 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto