Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie protectie caroserie

Montam folie protectie caroserie pe masini. Folia de protectie caroserie se mai numeste la general, folie protectie PPF sau folie PPF. Aceasta folie care se monteaza pe exteriorul caroseriei este perfect transparenta, cu grosimi si proprietati diferite. LLumar Clasic este o folie cu autovindecare, cu grosimea de 125 microni. LLumar Premium are grosimea de 160 de microni, Iar LLumar gama de Lux are de asemenea 150 de microni, dar are din constructie si un strat cu efect hidrofob, ceea ce va face ca apa sa sa curga de pe masina, dar sa se si usuce mult mai repede.

Folia cu regenerare de la LLumar nu este confectionata din PVC. Foliile din PVC sunt cele mai ieftine folii, nu au luciu, iar in cazul indepartarii lor, tot adezivul va ramane lipit de caroserie. Iar prin indepartarea adezivului, culoarea caroseriei este compromisa.

Noi nu montam folii din PVC si nici nu recomandam foliie de protectie PPF din pvc.

Alegand sa protejezi exteriorul masinii cu folia PPF de caroserie de la LLumar, masina nu se va mai matui de la spalatorie, nu se va mai zgaria de la pietricele, toata caroseria isi va pastra acelasi luciu, atat timp cat folia va fi prezenta pe masina. De asemenea, si farurile autoturismului dumneavoastra vor ramane exact ca in momentul cand ati aplicat folia de protectie caroserie. Cu cat aplicam folie PPF mai repede cu atat mai bine pentru stralucirea masinii.

Orice masina noua sau proaspat vopsita, in timp isi va pierde stralucirea chiar daca nu intampinam nici un eveniment neplacut, ca un accident sau zgarieturi diverse, din parcare sau din trafic. Oricata grija ai avea de masina ta, in timp, doar din cauza spalarii, self whash sau la spalatorii clasice, vor aparea urme de carpa, sau de stergere. Aceste urme se accentueaza cu fiecare spalare, sau cu fiecare deplasare a masinii. Montand o folie protectie caroserie, toate aceste neplaceri vor fi eliminate in proportie de 100%

Montam si folie protectie parbriz, din gama LLumar ExoShield. Aceasta folie este similara celei pentru caroserie, dar aceasta este confectionata special pentru exteriorul parbrizului. In acest fel, toata masina este protejata impotriva uzurii de zi cu zi. Parbrizul nu se va mai sparge sau fisura.

In acelasi timp, montam si folie auto pe gemuri, dar si reconditionam faruri.

Apasa preturi pentru a afla preturile practicate de noi, sau contact pentru a lua legatura cu noi.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto