Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Folie Protectie Parbriz

Cu totii stim cat de neplacut este in momentul cand o piatra iti loveste parbrizul. Poti scapa acum de acel sentiment, dar si de costurile unui parbriz nou, folosind folia de protectie parbriz LLumar ExoShield!

Cu mandrie afirmam ca punem la dispozitie clientilor nostri cea mai avansata tehnologic folie de protectie parbriz de pe piata. LLumar ExoShield este o folie complet invizibila pe care o montam pe exteriorul parbrizului autoturismului. In acest fel reducem cu pana la 8 ori riscurile cauzate de pietrele care intotdeauna lovesc parbizul la viteza mare. Condusul la noi in trafic poate fi destul de stresant, dar cu aceasta folie montata pe exteriorul parbrizului, poti fi mai relaxat stiind ca parbrizul tau este protejat de cea mai buna folie de pe piata.

Calitate

Folia de protectie pentru exteriorul parbrizului LLumar ExoShield este subțire și are cea mai înaltă calitate vizuala de pe piață. Nu va obstrucționa vederea, nu va scadea vizibilitatea, senzorii vor functiona la fel și nici nu va interfera cu afișajul heads-up display sau cu orice camera a masinii.

Caracteristici ExoShield

Claritate imbatabila.

LLumar ExoShield este indetectabil pentru ochiul uman. Acest lucru garanteaza ca nu va scadea vizibilitatea deloc, parbrizul ramanand la fel de luminat ca si inainte, dar protectia impotriva pietrelor va fi maxima.

Specificatii tehnice:

90% Transmitenta vizibila a luminii (VLT)

0 % Incetosare

99,9% protectie UV

Aceasta folie este construita pentru a rezista celor mai difcile conditii.

Folia de protetie parbriz LLumar ExoShield este realizata folosind nanotehnologia pentru putea oferi cea mai indelungata durata de viata posibila prin calitatea materialului sau a rezistentei la zgarieturi.

Folia LLumar pentru protejarea parbrizului este compatibila cu ori ce fel de senzor sau cu orice camera de la orice model auto. ExoShield nu va interfera niciodata cu camerele sau senzorii care folosesc parbrizul si ajuta functiile de asistenta a soferului.

Invizibil pentru lumina vizibila, lungimile de unda LiDAR si RADAR

Garantie de varf in industrie.

Folia pentru parbriz ExoShield are o garantie de 2 ani / 50.000 km dar rezistenta ei in timp este mult mai indelungata.

Daca esti interesat de pretul acestui produs cu montaj si tva incluse, click aici

De asemenea, montam cea mai buna folie d protectie de pe piata si pentru caroserie. Apasa aici pentru detalii.

Sau poti accesa pagina de contact pentru o programare sau pentru orice alt detaliu.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto