Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Folie solara cladiri

Folie cladiri. Folie solara cladiri pentru protectie solara.

Folia de cladiri solara a fost conceputa pentru a reduce drastic razele solare care stim cu totii cat pot fi de daunatoare.

Detailing Auto Concept ofera servicii profesionale de montaj folii protectie solara pentru cladiri, folie decorativa si geam sablat.

Foliile solare au rolul de a proteja impotriva caldurii dar si pentru a va conferii eleganta si intimitate in confortul casei dvs.

Controleaza energia solara din casa taƒ si asigura rezistenta  geamurilor casei tale!

Cu foliile arhitecturale de la  LLumar, poti imbunatatii  calitatea puterii solare, astfel zilele tale devin mai confortabile. Vara, soarele devine destul de neplacut, lumina orbitoare este deranjanta iar obiectele obiectele casnice se incing si in timp isi pot pierde din culoareƒ. Cu foliile arhitecturale de la LLumar iti poti recapata caminul si vei reduce puterea soarelui. In plus poti face economie de energie si te poti proteja si de razele UV periculoase.

Nu ezita sa montezi folie cu protectie uv atat pentru siguranta ta dar si a obiectelor din casa. Razele uv care trec prin geamul tau afecteaza ochiul, imbatraneste pielea si poate cauza chiar si cancer de piele. Foliile de cladiri ofera o protectie de aproape 90% impotriva razelor uv si incetineste decolorarea obiectelor din casa.

Folia de cladiri aplicata pe geamuri se poate demonta cu usurinta, insa va recomandam ca aceasta lucrare sa se efecueze de catre specialisti.

Curatarea foliilor se face la fel ca si in cazul geamulilor simple. Se pulverizeaza cu solutii de spalat geamuri si se curata cu prosoape de hartie, sau cu ajutorul racletelor cu lamele din cauciuc. In nici un caz nu se vor rade. Daca pe suprafata geamului au ajuns diferite grasimi  pot indeparta cu un material textil inmuiat in benzina sau diluant.

  Va asteptam in oricare din locatiile noastre pentru a primii indrumnare de specialitate sau puteti suna la 0766610421, acolo va sta la dispozitie echipa noastra din call centre pentru toate informatiile necesare de care aveti nevoie.

  Pe langa folia de cladiri Detailing Auto Concept dispune de 4 locatii atestate si omologate de catre R.A.R unde puteti gasi celelalte servicii ale noastre precum: folie auto, polish faruri, folie faruri, inscriptionari, inscriptionari oglinzi, folie stopuri si freon.

 

 

 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto