Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Incarcare freon auto

Incarcare cu freon auto pentru toate marcile si modelele existente.
 
Incarcare freon auto in Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 171c sector 6, Militari,
 
 
Compania noastra executa revizie pentru instalatiile de climatizare auto, dar numai dupa ce instalatia a trecut prin mai multe proceduri si teste.
 
Aparatul nostru pentru freon auto verifica, testeaza instalatia de climatizare pentru a se asigura ca autoturismul dumneavoastra nu prezinta nici o rasuflare sau scurgere ale agentului termic.
Freonul vechi este inlaturat, iar dupa ce instalatia auto este complet curatata, se trece la pasul urmator. Verificarea etanseitatii conductelor agentului termic.
 
Instalatia de freon auto trebuie incarcara cu cantitatea de agent termic exacta specificata de producatorul automobilului, lucru pe care echipa noastra il stie cu exactitate.
aparat_freon_cu_butelie    Incarcare_freon_auto    lateral_aparat_de_freon_auto    solutii_freon_auto
Incarcarea gresita chiar si cu 20 de grame in plus sau in minus, va duce inevitabil la slaba functionare al compresorului de racire.
 
Instalatia dumneavoastra de climatizare necesita si cantitate exacta de ulei pentru compresor, aspect de care aparatul nostru de ultima generatie se va ocupa in mod automat.
Aparatul nostru profesional efectueaza toate aceste operatii in mai putin de 15 minute, lucru foarte avantajos atat pentru clientii nostrii, dar si pentru compania noastra.
 
Incarcarea cu freon auto trebuie efectuata numai cu un aparat profesional, care efectueaza toate opratiile necesare pentru o revizie corecta a instalatiei de climatizare.
 
Pentru revizia instalatiei de climatizare este necesara programare in prealabil, va asteptam intre orele 9-19.
 
Buna functionare al aerului conditionat ne ajuta in priml rand vara, dar si iarna avem nevoie de freon auto in primul rand pentru dezaburirea geamurilor, iar mai apoi pentru calitatea aerului mult mai ridicata care ne este oferita de aerul conditionat auto.
 
Recomandam pornirea compresorului cel mult o data la doua saptamani chiar si pe timp de iarna, in acest fel prevenim pierderea precoce al freonului auto.
Producatorii de automobile echipate cu sisteme de climatizare recomanda ca revizia aerului conditionat sa fie efectuata o data la maxim 2 ani.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto