Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Incarcare freon auto

Incarcare cu freon auto pentru toate marcile si modelele existente.
 
Incarcare freon auto in Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 171c sector 6, Militari,
 
 
Compania noastra executa revizie pentru instalatiile de climatizare auto, dar numai dupa ce instalatia a trecut prin mai multe proceduri si teste.
 
Aparatul nostru pentru freon auto verifica, testeaza instalatia de climatizare pentru a se asigura ca autoturismul dumneavoastra nu prezinta nici o rasuflare sau scurgere ale agentului termic.
Freonul vechi este inlaturat, iar dupa ce instalatia auto este complet curatata, se trece la pasul urmator. Verificarea etanseitatii conductelor agentului termic.
 
Instalatia de freon auto trebuie incarcara cu cantitatea de agent termic exacta specificata de producatorul automobilului, lucru pe care echipa noastra il stie cu exactitate.
aparat_freon_cu_butelie    Incarcare_freon_auto    lateral_aparat_de_freon_auto    solutii_freon_auto
Incarcarea gresita chiar si cu 20 de grame in plus sau in minus, va duce inevitabil la slaba functionare al compresorului de racire.
 
Instalatia dumneavoastra de climatizare necesita si cantitate exacta de ulei pentru compresor, aspect de care aparatul nostru de ultima generatie se va ocupa in mod automat.
Aparatul nostru profesional efectueaza toate aceste operatii in mai putin de 15 minute, lucru foarte avantajos atat pentru clientii nostrii, dar si pentru compania noastra.
 
Incarcarea cu freon auto trebuie efectuata numai cu un aparat profesional, care efectueaza toate opratiile necesare pentru o revizie corecta a instalatiei de climatizare.
 
Pentru revizia instalatiei de climatizare este necesara programare in prealabil, va asteptam intre orele 9-19.
 
Buna functionare al aerului conditionat ne ajuta in priml rand vara, dar si iarna avem nevoie de freon auto in primul rand pentru dezaburirea geamurilor, iar mai apoi pentru calitatea aerului mult mai ridicata care ne este oferita de aerul conditionat auto.
 
Recomandam pornirea compresorului cel mult o data la doua saptamani chiar si pe timp de iarna, in acest fel prevenim pierderea precoce al freonului auto.
Producatorii de automobile echipate cu sisteme de climatizare recomanda ca revizia aerului conditionat sa fie efectuata o data la maxim 2 ani.

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto