Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Inscriptionari Auto

Compania noasta ofera servicii de inscriptionari auto si personalizari auto de dimensiuni mici, medii si mari, din autocolant original de origine Germana.

Pentru inscriptionari auto folosim doar produse si materiale de calitate premium.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul montajului foliei autoadezive, echipa noastra executa si monteaza orice fel de inscriptionare auto, dar si personalizam masina ta asa cum i-ti doresti.

Executam inscriptionari de la cele mai simple modele, pana la cele mai complexe printuri.

Materialul printat poate fi laminat sau nelaminat, in functie de durata de viata a culorilor pe care clientul o doreste. De exemplu, un material printat nelaminat, culorile vor rezista in jur de un an. Daca materialul este laminat, durata de viata a culorilor creste pana la 5 ani.

Lucrarile executate cu taiere cutterplotter din autocolant de origine germana rezista pana la 5 ani fara a necesita laminare.

Detinem utilaje de ultima generatie, de dimensiuni mari, dar si personalul nostru este suficient de instruit, avand experienta de peste un deceniu in tot ce inseamna folie autoadeziva.

Designul si grafica:

-acceptam grafica dumneavoastra ( in cazul in care exista )

-efectuam grafica in colaborare cu dumneavoastra.

    

  

Producem si inscriptionam pe autoturisme :

-Litere personalizate;

-Litere Autocolante

-Logouri Firme;

-Stickere de orice fel;

-Embleme;

-Printuri autocolante rezistente la uv

 

Inscriptionari auto, oferit in toate locatiile noastre. 

Lucrarile de personalizare se executa atat in atelierele noastre, cat si la locatia clientului, stiind cat de greu se efectueaza deplasarea mai multor autovehicule prin traficul infernal din Bucuresti.

Preturi foarte avantajoase.

Pentru flote auto sau parcuri auto, pretul inscriptionarilor este negociabil.

Montaj inclus.

Bineinteles, executam inscriptionari auto in urmatoarele ateliere din Bucuresti pe care le detinem:

 

Pentru detalii apeleaza cu incredere numarul de telefon:  

  0766610421

Detii deja grafica personalizarii dorite? Trimite email la:

   contact@folieautollumar.ro  

iar in cel mai scurt timp vei primii oferta cu costul total al lucrarii.

 

Livram litere autocolante si stickere auto in toata Romania.

Livram in toata tara, livram mereu la timp.

Ai nevoie de materialul autocolant printat sau nu, decupat sau nu, sa fie trimis in orasul tau? In doua zile de la comanda vei primii produsele. 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto