Parerile clientilor pe Google

pAkerupAkeru
00:07 28 Aug 23
Am avut o experiență absolut senzațională cu această firmă de foliere auto și nu pot să împărtășesc cât de încântat sunt de rezultatul final. Cu siguranță merită 5 stele și mai mult pentru serviciile lor excepționale.De la prima interacțiune cu echipa lor, am simțit o atitudine profesională și o pasiune reală pentru ceea ce fac. Au luat timp să înțeleagă viziunea mea și să ofere sugestii utile pentru a obține cel mai bun rezultat. Această comunicare deschisă și colaborativă m-a făcut să mă simt încrezător în alegerea mea.Procesul de foliere în sine a fost o adevărată demonstrație de măiestrie. Echipa lor a abordat fiecare detaliu cu atenție și precizie, astfel încât mașina mea să iasă impecabilă. Folia a fost aplicată cu o grijă deosebită, iar rezultatul final a fost chiar mai bun decât mi-am imaginat vreodată - o mașină cu un aspect elegant și rafinat.Calitatea materialelor utilizate este evidentă în rezistența și strălucirea foliei. Culoarea este vibrantă și uniformă, iar finisajul pare să fie de cea mai înaltă calitate. Mi-a plăcut modul în care au reușit să capteze esența designului meu original, aducându-i în același timp o notă contemporană.Un aspect pe care îl apreciez cu adevărat este atenția lor la detalii și respectarea termenelor. Proiectul a fost finalizat în timpul promis, iar mașina mea mi-a fost returnată într-o stare excelentă.
Florin NeagoeFlorin Neagoe
08:53 08 Aug 23
Recomand si eu pentru folie auto. Este adevarat ce se vorbeste despre ei. Chiar sunt cei mai buni in montajul de folie auto. Am citit recenziile lor si am vazut ca ei se incumeta sa faca lucrari dificile, mai iestite din comun. Masina mea are luneta mai mare ca la orice masina, incepe normal de la portbagaj si se termina deasupa capului soferului. Prantic tot plafonul este o luneta. 4 ateliere pentru montaj folie auto mau refuzat, dar acesti baieti au montat folia auto si pe luneta si pe geamurile laterale in mai putin de 2 ore, fara sa se planga ca a fost greu sau mai stiu eu ce. Bravo baieti si va multumesc pentru lucrare. Am montat folie auto LLumar Luxury cu cea mai buna protectie solara.
Flory ScarlatFlory Scarlat
13:34 31 Jul 23
Sunt foarte profesionisti si merita sa veniti montajul a durat o ora jumate si am montat folie auto omologata cu garantie 99 ani
Alexandra vrdAlexandra vrd
08:41 29 Jun 23
5 stele cu toata inima. Calitate maxima , personal prietenosa, aproape pe fiecare dintre baieti i-am întrebat diverse , cum se face … ce merge … am dat comanda de o folie auto , se pregateau sa o puna și m-am razgandita, i - am rugat sa - mi puna altceva , nu au comentat, n - au fost aroganti , cu zambet si profesionalism , mi-au pus ce am dorit. Si revin la calitate … sunt foarte multumit , mai ales de pret! Recomand cu încredere… personal & calitate de nota 10
Constantin NicolaeConstantin Nicolae
08:24 19 Jun 23
Recomand pentru folie auto cu adevărat. De ce recomand? Pentru ca din toate atelierele pentru montaj folie auto, doar ei sau încumetat sa monteze la masina mea pe geamurile fata, deoarece ușile se ridica in sus și este foarte dificil de montat. Mai găsisem un atelier care au vrut sa monteze dar vroiau sa scoată geamurile afara ceea ce nu am acceptat. Am ajuns la ei pentru folie auto LLumar datorită recenziilor și sunt pe deplin multumit. Folia auto a ieșit impecabil. Nota 10 din partea mea.
js_loader

Locatia din Fundeni – reviews Google

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Inscriptionari Oglinzi Auto

Echipa noastra executa operatia de inscriptionari oglinzi auto in urmatoarele zone:

-Bulevardul Iuliu Maniu, Militari, nr. 171 c, sector 6

-Soseaua Fundeni, Sector 2

  • Ce inseamna inscriptionari oglinzi?

Inscriptionarea sau sablarea este procedeul prin care se aduc insemne ( nr. de inmatriculare sau ultimele 6 litere de pe seria de sasiu ) pe oglinzile autovehiculelor, insemne ce v-or ramane definitiv.

Procedeul este ireversibil, iscriptionarea oglinzilor nu se poate inlatura cu nici o solutie.

  • De ce ar avea nevoie cineva de inscriptionari oglinzi?

Dupa cum bine se cunoaste, doar sticla unei oglinzi auto este de cele mai multe ori de la scump la foarte scump. Ceea ce a dus inevitabil la furtul de oglinzi, cu scopul de a fi revandute la un pret mult mai mic. Din acest motiv a aparut serviciul de inscriptionari auto.

Avand marcat numarul de inmatriculare sau o parte din seria de sasiu in partea de jos a sticlei oglinzii, aceasta din urma devine in siguranta, nemaifiind o prada convenabila pentru cine ar dorii sa o fure.

De ce? Pentru ca nimeni nu ar cumpara o oglinga cu numarul de inmatriculare al altei masini.

  • Cum se executa operatia de inscriptionari oglinzi?

Procesul de sablare sau inscriprionari oglinzi este relativ simplu.

Pe oglinda autovehiculului se monteaza un sablon decupat computerizat, cu numarul de inmatriculare sau de identificare al autovehiculului, dupa care se aplica o pasta speciala care sableaza oglinda dupa sablonul respectiv.

  • Ce numere se pot inschiptiona pe oglinzi?

Numerele care pot fi inscriptionare pe oglinda sunt cele de inmatriculare, sau ultimele 6 litere de pe seria de sasiu.

Numarul de inmatriculare se foloseste doar in cazul in care proprietarul nu va vinde masina, deoarece numarul de inmatriculare va fi inlocuit cu unul nou. 

Ultimele 6 litere de pe seria de sasiu, se pot folosi chiar daca autoturismul va fi vandut, deoarece seria de sasiu va rane mereu aceiasi.

  • Ce fel de oglinzi auto accepta procedeul de sablare?

Din pacate, oglinzile de plastic nu pot fi sablate, numai oglinzile de sticla suporta acest procedeu.

  • Cat dureaza serviciul de inscriptionari oglinzi?

Procesul de inscriprionare sau sablare de oglinzi dupeaza maxim o ora, operatia executand-use pe loc, fara a demonta vreuna din oglinzi.

Va asteptam cu o programare la numarul de telefon:

0766610421

Sau accesati sectiunea contact 

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto