Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Montaj folie auto la o Skoda Rapid alba in Militari

folie-auto-skoda-rapid skoda-rapid-cu-folie-auto Acestei Skoda Rapid i s-a oferit o eleganta desavarsita prin montarea unei folii auto marca Llumar Clasic cu o transparenta de 15%.

Ce ador eu cel mai tare la aceasta transparenta este faptul ca iti ofera o foarte buna vizibilitate noaptea dar si intimitatea de care ai nevoie ziua. De altfel combinatia alb-negru nu poate da gresi niciodata!

Montajul foliei auto a durat aproximativ o ora si jumatate si a fost asigurat de colegii nostri din sectorul 6, Militari, clientul fiind foarte multumit de alegerea facuta. De retinut este faptul ca si Gama Clasic la fel ca toate celelalte game de folie protejeaza impotriva razelor UV, practic el nu mai trece deloc prin aceasta folie.

Si ca sa va convingeti cu adevarat de ce fac foliile din gama Llumar, va asteptam in oricare din locatiile noaste din Bucuresti pentru o demonstratie asa veti sti sigur ca ceea ce montati este si calitativ si raspunde si cerintelor dvs.

Daca va intereseaza preturile montajului foliei auto click pe: pret folie auto

Daca doriti mai multe detalii referioare la alte servicii pe care noi le oferim apasati: servicii Detailing Auto Concept

Sunteti interesat in ce sectoare ne puteti gasi accesati sectiunea: Locatiile echipelor noastre

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto