Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Polish Auto 3M / Detailing Exterior

Polish auto profesional numai cu produse 3M in Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 171 c, sector 6 dar si in Sector 2, Soseaua Fundeni. ( La Troita )

Ultima descoperire in domeniu a demonstrat ca masina de polish auto excentric orbitala ofera performante net superioare celei clasice rotative.

De asemenea efectuam si serviciile de polish faruri 3M + folie protectie faruri.

Polishul auto il efectuam doar cu masina de slefuit orbitala in 9 pasi, dupa cum detaliem in continuare.

Pasul 1 – Spalarea efectiva exterioara a autoturismului pentru a indeparta praful sau mizeria care ar putea zgaria vopseaua autoturismului in timpul detailingului exterior. In acest pas se executa si operatia de acoperire a tuturor elementelor de plasric sau cauciuc, cu banda speciala de mascare.

Pasul 2 – Decontaminare vopsea cu argila speciala impotriva bitum-ului ( picaturi mici negre de asfalt care vara se lipesc pe lacul auto) cat si a oricarei forme de contaminare.

Pasul 3 – Acoperirea cu banda speciala termorezistenta a tuturot elementelor si ornamentelor de cauciuc sau de plastic pentru a elimina riscul afectarii lor in timpul slefuirii autoturismului.

Pasul 4 – Corectia lacului. Folosim produsul 3M Fast Cut XL pentru prima slefuire efectiva cu masina de polish orbitala a vopselei autoturismului. Acest produs vine sub forma de crema si este abraziv, fiind folosit pentru corectarea lacului, acesta eliminand zgarieturile adanci sau fine din lac.

Pasul 5 – Ajutati de masina orbitala de slefuit polisham cu pasta de polish auto 3M Excta Fine Plus pentru a oferii masinii dumneavoastra luciul superior pe care gigantul 3M a reusit sal integreze in acest produs. Prima pasta de polish a corectat lacul si a scos zgarieturile, pe cand a doua pastra scoate luciul din lacul vopselei.

Pasul 6 – Tot cu masina de polish auto aplicam si pasta 3M Ultra Fine SE special conceputa pentru indepartarea urmelor fine care se vad doar in soare cum sunt cele numite Holograma sau Panza de Paianjan. Aceasta din urma accentueaza si mai mult luciul de la pasul 3.

Pasul 7 – Aplicarea de sealant ( ceara speciala ) care protejeaza luciul si lacul pentru o perioada indelungata de timp. Iar apa de ploaie se va scurge mult mai repede de pe autoturism ceea ce va duce la o uscare mult mai rapida a acestuia.

Pasul 8 – Indepartarea benzilor de mascare a plasticelor, cat si curatarea si restaurarea acestora pentru a revenii la culorile originale.

Pasul 9 : Degresarea rotilor si curatarea lor in detaliu.

La noi in atelier executam operatia de polish auto in 1-2 zile in functie de starea de afectare a lacului autoturismului.

Preturi:

Compacta 600 Ron TVA inclus

Berlina 700 Ron TVA Inclus

SUV / Breack 800 ron TVA inclus

Pentru orice intrebare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0766610421

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto