Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Parerile clientilor pe Google

Inna ChietInna Chiet
15:36 13 Jan 23
Servicii de calitate facute cu mult profesionalism, rapid si conform programarii.Am montat pe Opel astraO expresie consacrata in afaceri este: Value for money!
Raluca CristescuRaluca Cristescu
14:10 07 Jan 23
Am ajuns la pagina de web a acestei firme navigand in cautarea unor servicii de folie auto pentru masina mea, loganParerea mea se rezuma la doar cateva cuvinte: am primit un serviciu de calitate. Felicitări 👏
Daniela StelejanDaniela Stelejan
08:44 02 Jan 23
Am sunat sa cer o oferta pentru folie auto,am discutat cu doamna Ionela,foarte serviabila si mi-a oferit informațiile necesare .
Sopris MSopris M
09:35 29 Dec 22
Loganul alb este al meu. O experienta placuta, de aceea recomand cu toata increderea! Dovada de profesionalism, sprijin si suport in toate cerintele mele. Pe scurt, revin cu drag pentru o alta masina.
Daniel PetreDaniel Petre
08:39 14 Oct 21
Am avut de facut polish faruri si folie la un Ford Fiesta mk5 (faruri cu bulb). La modelul acesta nu se baga multi sa puna folie.Meserias baiatul din Fundeni!!!!
js_loader

Suntem prezenti pe Facebook

Apelare rapida 0766610421

Numele meu este Mihaita Ionela si sunt dispecer pentru compania DetailingAutoConcept.

Va astept la nr. nostru de contact sau la email Contact@folieautollumar.ro pentru intrebari legate de serviciile noastre, dar si pentru programari in oricare din locatiile noastre.

Folie Auto, Freon Auto, Polish Faruri, Folie Faruri, Folie Stopuri

Click pentru detalii

Autorizatiile LLumar 2018

Polish faruri

Suntem cei mai buni in polish faruri. Operatia de polish faruri dureaza circa 30 de minute.
Sc detailing Auto concept restaureaza si reconditioneaza faruri pentru orice model auto.
 
Efectuam operatia de polish faruri in urmatoarele locatii din Bucuresti.
 
 
Viziteaza si sectiunea polish auto 3M
 
Efectuam polish faruri  de cea mai buna calitate.
Un polish efectuat de echipa detailing auto concept implica folosirea celor mai profesionale solutii si echipamente existente la ora actuala pe piata din Romania, operatia finala de polish va fi una de exceptie.
Ce inseamna un polish de faruri, o reconditionare faruri?
Poate un polish faruri sa ne ajute?
 
Cu siguranta, multi dintre noi au observat cum vizibilitatea farurilor, noaptea, sa scada atat de mult incat deplasarea poate pune probleme de siguranta. Din ce in ce se vede mai putin si mai putin noaptea, in timpul deplasarii.
Efectiv lumina farurilor nu mai poate trece prin plasticul ingalbenit al farului masini dvs. Cu siguranta, acesta e momentul in care este nevoie de un polish faruri profesional.
 
Din ce in ce plasticul farurilor se deterioreaza atat de rau, pana in clipa in care farurile masinii ajung in stadiul de a fi cele mai inestetice elemente de caroserie. De multe ori se observa autoturisme superbe, dar plasticul farurilor sunt atat de matuite si deteriorate incat nu se vede nici becul din interior.
 
Lucrul acesta este posibil de fiecare data datorita slabei calitati a materialelor pe care producatorii de autoturisme le folosesc pentru a fabrica farurile masinilor.
Pe langa asta, farurile autovehiculelor incep a fi confectionate din materiale din ce in ce mai slabe calitativ, acest lucru se poate simti prin simpla atingere.
Din cauza particulelor de praf si mizerie din aer, dar si din cauza ploii, a zapezii, a vatului prin care viteza noastra de deplasare este din ce in ce mai mare, inevitabil farurile noastre devin mate, galbene, nu mai putem distinge corect noasptea.
Parametrii de iluminare ale becurilor este redusa drastic. Efectuand un polish faruri, aceste aspecte negative or sa dispara in intregime.

 

 

 

Inevitabil ajungem la intrebarea ce facem in continuare? Schimbam sau nu schimbam farurile? Se mai poate face ceva?

In anumite cazuri, din cauza gradului de deteriorare a farului, ajungem sa credem ca nu se mai poate face nimic pentru farurile noastre si ca trebuiesc schimbate. Cu siguranta, cine crede acest lucru nu a descoperit inca serviciul de polish faruri, care este o metoda mult mai eficienta si mai econimica decat schimbatul farurilor.

Echipa Detailing Auto Concept efectueaza acest serviciu fara repros acest serviciu, si anume polish faruri. Din cauza materialelor originale pe care le folosim, in mai putin timp 60 de minute, farurile autoturismului dvs. vor arata ca noi, de fiecare data rezultatul unui polish de faruri fiind spectaculos.

Cea mai folosita si mai eficienta metoda este aceea de polishare a farurilor, metoda ce costa mult mai putin si dureaza mult mai putin decat inlocuirea farurilor.
Noi executam polish faruri atat de bine, incat la nici un an de la demararea acestui proiect in cadrul companiei noastre, ne-am hotarat sa ne extindem. De aceea, de la 1-10-2014 efectuam polish faruri si in sectorul 2, Soseaua Fundeni. Acest lucru a devenit posibil doar datorita profesionalismului colegilor nostii in executia operatiilor de polish faruri.
 
 Un polish profesional de far, nu dureaza mai mult de 30 de minute, rezultatul fiind de fiecare data spectaculos.
 
Click pentru preturi polish faruri 
 
 
Polish faruri de la 150 RON/SET, ( tva si manopera incluse )
 
Folii faruri/stopuri/proiectoare de la 150 RON/SET ( tva si manopera incluse )
 
Efectuam polish faruri doar dupa ce farurile autoturismului dumneavoastra au fost degresate, curatate, iar toate impuritatile au fost indepartate in acest fel operatia de polish faruri va iesi impecabila.
 
Serviciul de polish faruri necesita mai multe operatii de slefuire, de la prima mana cu banda foarte abraziva, pana la ultima mana si anume luciul care se da cu masina speciala de polish faruri.
 
Prima data la polish de faruri, se curata farurile, dupa care urmeaza slefuirea lor pana in punctul de matuire cu banda abraziva numarul 600. Granulatia benzii fiind atat de mare, absolut toate matuielile, zgarieturile, ciobiturile dispar in totalitate, dar farul este departe de a fi gata.
 
Urmatorul pas cand se va face polish de faruri este folosirea benzii abrazive cu numarul 800, aceasta din urma folosinduse inaintea benzii cu numarul 1000, in acest fel farul este pregatit pentru urmatoarele operatii de slefuire.
 
 In continuare se executa polish faruri efectiv  de mare viteza cu ajutorul unei masini de polish faruri speciala, dar si cu ajutorul solutiilor de slefuire speciale de la AutoMagic, dupa care farurile devin intradevar noi si stralucitoare.
La final efectuam ultima polish faruri, numai ca de aceasta data se foloseste un sealant special care nu mai permite preafului de a se mai aseza pe far, iar apa, instant se va scurge de pe suprafata farului duneavoastra. 
 
Dupa terminarea oricarui polish faruri, chiar si in cazul farurilor noi, este recomandata aplicarea unei folii de protectie.
 
Folia aceasta este una speciala, garantand ca farul va ramane ca nou pentru multi ani de zile. Fara a aplica aceasta folie, polishul de faruri nu rezista mai mult de 6 luni, dupa care este necar un nou polish faruri.
Folisim doar folie originala marca Oracal, care ofera garantie 3 ani impotriva dezlipiri, sau a matuirii farului, aceasta din urma fiind disponibila in nuanta deschisa pentru protectie, dar si mai inchise pentru doritorii de un desing special al farului.
 
Dupa orice reconditionat de far, dar si in cazul farurilor noi, se recomanda aplicarea unei folii de protectie, care va garanteaza ca farurile sau stopurile dumneavoastra vor ramane ca noi, nemaifiind in nici un fel afectate de elementele din trafic ( praf, pietre, zgarieturi, matuiri etc. )
Foliile de protectie folosite de compania noastra sunt originale marca ORACAL. De asemenea, aceste folii sunt disponibile in nuante transparente pentru protectie efectiva, cat si in nuante dark, pentru impatimitii de tuning.
 
Datorita acestor pasi, calitatea lucrarilor noastre este superioara, serviciile noastre fiind inovatoare si calitative.
Garantie polish faruri 6 luni fara folie de protectie.
Garantie polish faruri cu folie faruri garantie 3 ani.
 
Garantiile pe care noi le oferim sunt reale, de la 3 la 7 ani in functie de alegerea dumneavoastra.
 

inainte_de_polishare_faruri polish_faruri_dupa polish_faruri_ford_inainte polish_faruri_ford_dupa
polish_faruri_opel_inainde_de_polish polsih_faruri_opel_dupa_polsih reconditionat_faruri_inainte reconditionat_faruri_dupa
polish_faruri_demontate polish_far_demontat polish_faruri_lexus polish_far_lexus_dreapta
reconditionari_faruri_minione polish_faruri_minione faruri_mercedes_benz_reconditionate_small polishator_faruri_small
far_mercedes_matuit_small far_mercedes_reconditionat_small far_opel_astra_inainte_small far_opel_astra_dupa_small

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto