Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Polish si folie faruri sector 2

polish-faruri-secto-2 polish-faruri-secto-2-2 Polish farruri si folie faruri cu produse profesionale 3m si LLumar .

Acest polish de faruri si folie de faruri nu au durat mai mult de o ora , polishul s-a efectuat numai cu produse profesionale 3m iar folia de protectie este llumar .

Primul pas in polisharea farurilor se desfasoara cu jmilgher de la cel mai abraziv pana la cel mai fin, dupa acest procedeu se utilizeaza polishul profesional de la 3m in preuna cu o masina de polishat profesionala , dupa ce se urmeaza acesti pasi puteti observa si dumneavoastra rezultatele finale ale polishului. Dupa polishare farurile si-au luat o stralucire si o curatete extraordinara sunt ca si noi.

Dupa polish faruri noi recomandam clientilor nostri sa monteze o folie faruri pentru o protectie de durata mare, in potriva , sablari farului , zgarieturilor , matuieli , folia ofera o viata indelungata a farurilor dumneavoastra .Folia este lumar se numeste PPF de 200 de microni .

Dupa  o ora clientul nostru a vazut rezultatul fabulos si a fost foarte incantat si fericit de schimbarea foarte mare a farurilor .

Pentru mai multe informatii apasa : Polish faruri

Pentru folie faruri apasa: Folie faruri 

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto