Locatie Calea Grivitei     Locatie Calea Calarasi     Locatie Fundeni     Locatie Berceni     Locatie Militari
Program vara:  Luni - Vineri: 9:00 - 19:00  Sambata: 9:00 - 17:00                 Program iarna:  Luni - Vineri: 9:00 - 17:00  Sambata: 09:00-15:00

Renault Clio polish faruri in sediul din Fundeni

renautlt-clio-polish-faruri-fundeni renautlt-clio-polish-faruri-fundeni-2 Echipa noastra Detailing Auto Concept,  din sediul Fundeni sector 2 au satisfacut un client foarte suparat din pricina farurilor matuite si ingalbenite la acest Renault Clio .

Dupa cum se poate observa farurile acestui autovehicul au venit la noi destul de afectate si zgariate, cientul fiind sigur ca nu mai poate face nimic la farurile dansului .

Lucrarea nu a durat mai mult de 45 de minute , in tot acest timp purtand o comversatie cu proprietarul masini spunand ca era pe pragul de asi cumpara faruri noi si ca nu se mai poate face nimic la cele vechi .

Dupa aproximativ 30 de minute vazand ca fafurile masini isi recapata stralucirea incepuse sa devina mai increzator si mai fericit ca a economisit o suma frumoasa de bani . 

Clientul a plecat foarte bucuros din sediul din Fundeni afirmand ca vine si cu masina sotiei sale , din cauza ca are aceeiasi problema cu farurile .

Pentru mai multe detalii apasa : Polish faruri 

Nu ezitati sa ne contactati apasa: Contact

Leave a Reply

 
Webdesign, Optimizare - Contacteaza Webmaster   Folie Auto